AA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sındırgı ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
AFAD'DAN BALIKESİR'DEKİ DEPREME İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ
AFAD'ın NSosyal hesabından, Sındırgı'daki 4,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Balıkesir ilimizin Sındırgı ilçesinde saat 12.02'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."
#DEPREMBüyüklük:4.5 (Mw)Yer:Sındırgı (Balıkesir)Tarih:2025-09-22Saat:12:02:42 TSİEnlem:39.18889 NBoylam:28.17167 EDerinlik:7 kmDetay:https://t.co/rBw7PiNwKB@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) September 22, 2025