Başkan Erdoğan: Bayrağımızı yakanlardan hesap soracağız

Başkan Erdoğan, "Büyük Sivaslılar Buluşması Programı"nda konuştu. "Biz bayraklarımızı yakanlara bunun hesabını sandıkta sorarız ve soracağız. Fatih'in emaneti bu mübarek şehrin duvarlarına 'Zulüm 1453'te başladı' diyenlere yine güzel bir ders vereceğiz. Bay Kemal İstiklal Marşı'nı bilmiyor ki! Zaten HDP denilenler İstiklal Marşımızı okumuyor, bayrağımızı astırmıyor. Milletimizin kutsallarıyla dalga geçen edepsizlere sandıkta derslerini vereceğiz" dedi.

12 Mart 2019 Salı 07:00
Güncel Haberleri

AA



Türkiye CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Büyük Sivaslılar Buluşması Programı"nda konuştu.

"Muhalefet sabah akşam bir başka anket firmasıyla seçim falı açarken, biz haftanın 7 günü sahadayız, sokaktayız, insanımızın arasındayız." diyen Erdoğan, "Muhalefet ne kadar önemsiz hale getirmeye çalışsa da 31 Mart ülkemizin en önemli seçimlerinden biridir. Bu seçimler siyaset mühendislikleriyle ülkemizi dizayna yeltenenlerle hesaplaşma seçimidir." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Bu seçimler, bölücülerle anlaşıp milli iradeye pusu kuranlarla hesaplaşma seçimidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kameralar önünde, inancıyla, değerleriyle, Mukaddes Kitabıyla dalga geçilenler, 31 Mart'ta sandığın gelmesini bekliyor." diye konuştu.