Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı! 25 Ekim'de yapılacak İşkur kura çekilişine hak kazanan isimler haberimizde yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

27 Eylül 2018 Perşembe 07:00
Güncel Haberleri


Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı!  25 Ekim'de yapılacak İşkur kura çekilişine hak kazanan isimler haberimizde yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kuraya katılmaya hak kazanan adaylar için kura tarihi ise 25 Ekim 2018 olarak belirlendi. Kura çekilişi saat 09:00 - 18:00 arasında Ankara'da yapılacak.

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü "www.yhgm.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir. Detaylar star.com.tr'de üzerinden ulaşabileceksiniz.

İSTANBUL LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçlar ve diğer her türlü duyuruların, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "www.yhgm.gov.tr" internet adresinden ilan edileceği ve kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı, bu ilan tebligat yerine geçeceği daha önce açıklanmıştı.