Kuaför ve bijuteri bile paravan çıktı! İstanbul polisi zehir hattını çökertti

İstanbul Narkotik Polisi, Kadıköy'de eğlence mekanları ve çevrelerindeki paravan işletmelere yönelik dev bir operasyon gerçekleştirdi. Aralarında gece kulübü sahipleri ve müdürlerinin de bulunduğu 94 şüphelinin gözaltına alındığı baskınlarda; bijuteri, kuaför ve gıda işletmelerinin uyuşturucu ticareti için kullanıldığı ortaya çıkarıldı. Operasyonda yüklü miktarda nakit para ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

25 Nisan 2026 Cumartesi 10:58
Güncel Haberleri

AA



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçlarını önlemek amacıyla Kadıköy'de çalışma yaptı.

Polis ekipleri, bazı gece kulüpleri başta olmak üzere eğlence mekanları ile çevresindeki tekel, kadın kuaförü, bijuteri ve gıda satan iş yerleri gibi ticari işletmelerde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti.

Toplam 8 gece kulübü ve 4 işletmede yapılan aramalarda, ruhsatsız tabanca, 50 fişek, bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 732 bin 800 lira ele geçirildi.

Aralarında işletme sahipleri, işletme müdürleri ve sokak satıcılarının da bulunduğu 94 şüpheli gözaltına alındı.