14 Kasım MasterChef'te kim gitti? MasterChef elenen isim belli oldu!

MasterChef kim elendi? 14 Kasım MasterChef'te kim gitti? sorularının yanıtları tüm MasterChef izleyicileri tarafından merak ediliyor. MasterChef'in son bölümünde jüri yarışmacılara değişik bir sürpriz yaptı. Mavi ve Kırmızı takımdan 3'er kişi menüyü hazırladı, 2'şer kişi jüri oldu. Kıran kırana geçen oyunda yarışmacılar tüm hünerlerini sergilediler. Oylama sonucunda Mavi takım dokunulmazlığı kazandı. MasterChef Türkiye'de dün akşam heyecanlı bir veda gecesi yaşandı.MasterChef eleme gecesi hakkında tüm merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

15 Kasım 2019 Cuma 07:00
Güncel Haberleri

MasterChef Türkiye'de dün akşam heyecanlı bir veda gecesi yaşandı. MasterChef kim elendi? 14 Kasım MasterChef'te kim gitti?  gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mavi takımdan Mustafa ve Alican'ın eleme adayı olduğu gecede dün akşamki oyunun ardından kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybetmesiyle iki isim daha dahil oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Batuhan, Ekin'in adını verdi.  Dördüncü eleme adayı ise oylama ile belli oldu. Kıvanç ve Yasin'in 4'er oy almasının ardından karara takım kaptanı olarak Kıvanç karar verdi ve Yasin'i potaya gönderdi. 
 
MASTERCHEF KİM ELENDİ? 
MasterChef Türkiye'de dört isim eleme potasındaydı. Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin... Elenmemek için en güzel yemeği çıkarmaya çalışan dört isim arasından en iyi yemeği şefler seçti.
 
Dört isim arasından yemeği en iyi yapan kişi Ekin oldu. Ardından Yasin eleme potasından çıktı. 14 Kasım 2019 MasterChef Türkiye'de elenen isim Mustafa oldu.
 
 
 
 
MASTERCHEF MUSTAFA AYDIN KİMDİR?
31 yaşında, İstanbul Üsküdar'da yaşıyor. Küçüklüğünden beri tatillerde dayısının pastanesinde çalıştı. Daha sonra lise bitince mutfaklara girip çalışmaya karar verdi. Şef adında bir köpeği var. Aşçılığa soğuk mezeci olarak başladı. İtalyan mutfağında ve İngiliz mutfaklarında çalıştı. Şu an Güney Amerika uzak doğu mutfağın da çalışıyor. Farklı mutfakları öğrenmek ve kendimi geliştirmek için uğraşıyor.
 

 
KÖR TADIM YAPILDI
Gözleri bağlı şekilde stüdyoya gelerek kör tadım yapan yarışmacılar puanlama bölümüne geçti. Yapılan puanlamada eşitlik sağlanınca şefler dokunulmazlığı kazanan takımı seçti. MasterChef’te dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise eleme oyunu için yeniden mutfağa girdi.