Ferhat Üngür neden gözaltına alındı? Ferhat Üngür kimdir?

Ferhat Üngür neden gözaltına alındı? Bir ses yarışmasında 2019 yılının galibi olan Ferhat Üngür gözaltına alındı. Gözaltı haberini duyan herkes “Ferhat Üngür neden gözaltına alındı?” sorusunun yanıtını arıyor. Ferat Üngür'in sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığını belirlendi. Operasyon düzenleyen ekipler, Üngür'ü, evinde gözaltına aldı. Üngür, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Peki, Ferhat Üngür kimdir?

17 Mart 2019 Pazar 07:00
Güncel Haberleri


Ferhat Üngür neden gözaltına alındı? Bir ses yarışmasında birinci olan Ferhat Üngür’ün Diyarbakır’da gözaltına alınması sosyal medyada neden gözaltına alındığının araştırılmasına neden oldu.  Ferat Üngür'in sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığını belirlendi. Operasyon düzenleyen ekipler, Üngür'ü, evinde gözaltına aldı. Üngür, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Fethat Üngür kimdir? İşte ayrıntılar…

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında birinci olan şarkıcı Ferat Üngür'in sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığını belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, Üngür'ü, evinde gözaltına aldı. Üngür, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

 

FERHAT ÜNGÜR KİMDİR?

Ferat Üngür, sanatını bazı mekanlarda icra etmektedir.