Murat Akyer kimdir?

Murat Akyer Nursel Ergin kimdir nereli ve Kamer Odabaşıo kimdir soruları araştırılıyor.

16 Ocak 2018 Salı 07:00
Magazin Haberleri


Magazin gündeminde yer alan konulardan “Var Mısın Yok Musun” programı ile televizyon ekranlarında tanınan Nursel Ergin ve eşi Murat Akyer ile ilgili Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşıo’nun yaptığı açıklamalar oldu. Nursel Ergin ve Murat Akyer, tartışmalara sebep olan ve magazin gündeminden günlerce düşmeyen evliliklerinin ardından şimdi de çocuklarının bakımı yüzünden davalık oldu. Nursel Ergin'le geçtiğimiz kasım ayında evlenen iş adamı Murat Akyer'in eski eşi Kamer Odabaşıo, açtığı davada ilginç iddialarda bulundu. Kamer Odabaşıo, eski eşiyle evlenen Nursel Ergin'in ikiz çocuklarına iyi bakmadığını, onlara sürekli şekerleme yedirdiğini ve sürekli televizyon izlettiğini öne sürdü. NURSEL ERGİN’E SUÇLAMA

Nursel Ergin’le evlenen işadamı Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşıo, açtığı davada ilginç iddialarda bulundu. Odabaşıo, Ergin’in ikiz çocuklarına iyi bakmadığını, onlara şekerleme yedirdiğini ve sürekli televizyon izlettiğini öne sürdü. Kamer Odabaşıo, bir süre önce İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuş, Murat Akyer’in ikiz çocuklarıyla görüşme hakkının tamamen ortadan kaldırılmasını talep etmişti. Kasım ayında Nursel Ergin’le evlenen Murat Akyer de mahkemeye bir cevap dilekçesi yazdı, davanın reddini istedi. Akyer’in avukatı, Odabaşıo’nun Nursel Ergin’le arasındaki ego çatışması nedeniyle böyle bir dava açtığını iddia etti: “Bu dava, çocukların menfaatinin düşünülmesinden ziyade, davacının kişisel intikam duygusu nedeniyledir.” Kamer Odabaşıo ise avukatı aracılığıyla yanıt olarak gönderdiği dilekçede Nursel Ergin hakkında ilginç iddialarda bulundu: “Davalı baba, müşterek çocuklara bu kadını evin mimarı olarak tanıştırmıştır. Bu kadın, müşterek çocuklar müvekkilimin evine dönerken çantalarına kendi fotoğrafları ve davalı babanın ayakkabısı gibi şeyler koymaktadır. Bu kadın çocuklara müvekkilin yasakladığı tüm şekerlemeleri yedirtmekte ve sürekli televizyon seyrettirmektedir.”

NURSEL ERGİN KİMDİR?

İsmini ‘Var mısın yok musun?’ isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var. 2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan ‘Var mısın Yok musun?’ adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir. Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu. 37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

MURAT AKYER KİMDİR?

İlk eşinden ikiz çocuğu olan Murat Akyer sosyal medyada Instagram hesabı kullanıyor. Murat Akyer hakkında bilinen bilgiler çok sınırlı. Sadece medya sektöründe çalıştığı bilgilerine yer verilen Murat Akyer'in; hangi televizyon kanalının veya internet sitesinin sahibi olduğu ya da hangi programların yapımcılığını üstlendiği belli değil. Yapılan suçlamalarda Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşı’nın kanser olması ve Nursel ile ilişkilerinin de evlilik sürecindeyken başladığı konuşuldu. Bu suçlamalara Murat Akyer ve Kamer Odabaşı bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı. Böylece bu haberin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Murat Akyer, Var Mısın Yok Musun programı ile tanınan sempatik sunucu Nursel Ergin ile nişanlandı. Çiçeği burnunda çift ile ilgili yapılan olumsuz eleştirilere ise Murat Akyer ve eski eşi Kamer Odabaşı basın açıklamasında bulundu.

Haber "Nursel'in Mutfağında Yasak Aşk" başlığı ile Star TV’de yayımlanan 'Duymayan Kalmasın' programda servis edilince ortalık karıştı. Türkiye halkının canı gönülden sevdiği Nursel Ergin'e yapılan bu haberlerin elbette basın açıklaması sonrasında yalan olduğu ortaya çıktı. Nursel Ergin, ikilinin evliliği bittiği sıralarda tanıştıklarını açıkladı.

İlk evliliğinden ikiz erkek çocuğa sahip olan Akyer, iş adamı ve basın mensubudur.

KAMER ODABAŞIO KİMDİR?

Nursel Ergin’in eşi Murat Akyer’in eski eşidir. Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşıo Akyer hakkında dile getirilen iddialara Murat Akyer yalanlama getirmiş ve Kamer Akyer’in kanser olmadığını vurgulamıştır. Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşı’ndan ayrılarak Nursel Ergin ile evlenmesi akıllara ikilinin daha önce beraber olduğuna dair gündeme getirdikleri yalanlamayı getirdi. Murat Akyer’in yaptığı basın bildirisi şu şekildeydi;

“17.10.2016 Pazartesi günü, Star TV’de yayımlanan ‘Duymayan Kalmasın’ adlı programda “Nursel’in Mutfağında Yasak Aşk” başlıklı bir haber yayımlanmış olup bu haberde gerçeğe aykırı, incitici ve kişilik haklarımızı ihlal eden bilgi ve ifadelere yer verilmiştir.

Öncelikle belirtmek gerekir ki; Kamer Odabaşıo Akyer’e Şubat 2016 tarihinde teşhisi konulmuş olan ‘Lenfoma’ hastalığı çok başarılı bir tedavi süreci sonrasında Mayıs 2016 tarihinde tamamen yok olmuş ve kendisi o tarih itibariyle tamamiyle sağlığına kavuşmuştur, tedavi sürecinde Murat Akyer, eşinin ve çocuklarının yanından hiç bir zaman ayrılmamış, bu zorlu süreçte eşine maddi ve manevi yönden gereken her türlü desteği vermiştir. Dolayısıyla Kamer Hanımın hastalığının halen devam etmekte olduğu hususu kesinlikle doğru değildir.

Bu sancılı süreç sonunda taraflar Temmuz 2016’da müştereken ayrılık kararı almışlar, Eylül 2016 tarihinde ise anlaşmalı olarak boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuşlardır. 26 Ekim tarihine atılı bulunan duruşmada kağıt üzerinde baki olan bu evlilik hukuken de son bulacaktır. Tüm bunların yanı sıra Murat Akyer’in, Nursel Ergin’e Maslak’ta bir rezidans dairesi tuttuğu ve bu dairede onunla birlikte yaşamakta olduğu haberi de hiç bir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.”

Bu açıklamalarla Murat Akyer, Kamer Akyer hakkındaki iddiaları yalanlamış ve Kamer Odabaşı Akyer’in kanser olmadığını da açıklamıştı.