14 Ağustos Pazar reyting sonuçları açıklandı! Gül Masalı, Ana Haber, Masterchef reyting sıralaması

14 Ağustos reyting sonuçları açıklandı. Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapımlar TİAK tarafından sıralandı. Pazar akşamı ATV'de Gül Masalı, Fox TV'de Hababam Sınıfı Merhaba, TRT 1'de Meg: Derinlerdeki Dehşet, TV8'de MasterChef Türkiye, Kanal D'de Kod Adı: Londra, Star'da Çok Güzel Hareketler 2 ve Show TV'de Avanak Abdi dizileri reytinglerde kıyasıya mücadele etti. Peki Pazar reyting sonuçlarına göre en çok ne izlendi? İşte 14 Ağustos 2022 reyting sonuçları

15 Ağustos 2022 Pazartesi 09:44
Medya Haberleri





14 Ağustos 2022 Pazar Kanal D, ATV, FOX TV, Show TV, TV8, TRT1, STAR TV kanallarında yayınlanan yapımlar reytinglerde yarıştı. Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Pazar akşamı; Gül Masalı, Hababam Sınıfı Merhaba, Kod Adı: Londra, Avanak Abdi, Çok Güzel Hareketler 2, Meg: Derinlerdeki Dehşet ve Masterchef Türkiye 2022 izleyenleriyle buluştu. Peki Pazar reyting sıralaması nasıl şekillendi? İşte 14 Ağustos 2022 reyting sonuçları

14 AĞUSTOS 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

14 Ağustos tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Masterchef Türkiye", 2. sırada Atv'de yayınlanan "Gül Masalı", 3.sırada "Fox Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Masterchef Türkiye", 2.sırada "Gül Masalı", 3.sırada "Fox Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Reyting, bir televizyon programının ortalama izlenme oranını gösterir. Reklam verenler için bir kriter olarak geliştirilen reyting, tamamen ekonomik amaçlarla ölçülür.

Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanır. Diziler, programlar ve haber bültenleri arasındaki yarışta en çok izlenen yapım, reyting ölçümleri neticesinde belli oluyor.