Gelinim Mutfakta 8 Şubat kim birincisi elenen ismi belli oldu (Kanal D Gelinim Mutfakta haftanın elenen ismi ve puan durumu)

Gelinim Mutfakta 8 Şubat kim birincisi, haftanın elenen ismi ve puan durumu belli oldu. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması yeni yarışmacılarıyla ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan programda gelinler ve kaynanalar arasında çekişmeler eksik olmuyor. 7 Şubat tarihinde ekrana gelen Gelinim Mutfakta puan durumu ve yaşananları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

8 Şubat 2019 Cuma 07:00
Medya Haberleri


Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen ismi belli oldu. 4-8 Şubat tarihleri arasında yeni yarışmacılarıyla ekrana gelen ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta yine dikkat çeken isimlerle Kanal D'de izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve puan durumu ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Kanal D ekranlarının renkli yarışma programı Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 8 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 235. Bölümün fragmanı yayında! Haftanın finalinde Ezgi fenalaşıyor! Gülcan'a karşı hırs yapan Ezgi, yarışmadan ayrılıncaya kadar bütün bilezikleri alacağını iddia ediyor. Gülcan'ın kayınpederinden gelen mesaj ortalığı yine karıştırıyor. Besime Hanım'ın gelinini her koşulda savunması ve el üstünde tutması diğer gelinleri ve kayınvalideleri çileden çıkarıyor. Puanların açıklandığı sırada Ezgi fenalaşınca stüdyoda panik yaşanıyor.

Gelinim Mutfakta 8 Şubat 2019 gün birincisi ve puan durumunun açıklanmasının ardından haftalık sonuçlar şekillenmiş olacak. Gelin adaylarının Gülcan’a karşı birleştiği bölümde puanlama öncesi tansiyon oldukça yükseldi. zgi, Gülcan'ın yarışmaya başladığı günden bu yana söylediği iddialı cümleleri hatırlattı. Gülcan'ın iddialı sözleri tekrar gündeme gelince gelinler birlik olup Gülcan'a karşı cephe aldılar. Kübra da Sina ve Ezgi gibi Gülcan'a karşı tavır aldığını belli eden cümleler sarf edince Gülcan, kendisinin iyiliklerden ve diğer gelinlerin de kötülükten beslendiğini dile getirdi.   GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ? 8 Şubat 2019 tarihli bölümde gelin adayları heyecanlı dakikalar yaşadı. Gülcan’ın zor durumda kaldığı bölümde kaynanalar yemekleri tadarak puanlamalarını yaptı. Gün birincisi ve programdan elenen isim Kanal D tarafından açıklandığı anda içeriğimizde olacak.

 

Gelinim Mutfakta 47. Hafta bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın finaline doğru rekabetin arttığı Gelinim Mutfakta’nın yayınlanan son bölümünde Ezgi'ye kimden geldiği belli olmayan çiçekler yeni bir krize neden oldu. Gün sonunda ise çeyrek altın heyecanı yaşandı Gelinim Mutfakta haftanın ortasını 233. Bölümüyle tamamladı. Haftanın üçüncü gününde; Songül Hanım, Ezgi'ye gelen çiçekleri sinirli bir şekilde aldı ve kimin gönderdiği belli olmadığından bu davranışı büyük merak uyandırdı. Besime Hanım, gelini Gülcan'ı kullandığını düşündüğü Songül Hanıma sert tepki verdi Besime Hanım’ı gelini Gülcan'a düğünde taktığı altın miktarı duyanları şok etti.

Gelinim Mutfakta'nın 6 Şubat 2019'da yayınlanan 233. Bölümünde Nurten-Kübra Baysal, Besime-Gülcan Ekinci, Songül-Sina Malatya ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "kabaklı havuçlu börek " ile yarıştılar. Gün değerlendirmesi sonunda; 4 puan toplayan Kübra sonuncu oldu. Kayınvalidelerden toplamda 11 puan alan Gülcan 3’üncü sırada yer aldı. 18 puan toplayan Sina, çeyrek altını kazandı. Ezgi ise 17 puanla günü 2. olarak tamamladı. Gelinim Mutfakta 6 Şubat 2019 gün birincisi ve puan durumu açıklandı Gelinim Mutfakta gün birincisi çarşamba günü puanlamalarının yapılmasının ardından gelin adaylarına duyuruldu. Kaynanaların yemeklere verdiği puanlamaların netleştireceği gün birincisi aynı zamanda çeyrek altının da sahibi oldu. Gelinim Mutfakta gün birincisi Gülcan’ın şakasının damga vurduğu çarşamba gününde çeyrek altının sahibini gösterdi. Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programında haftanın finaline kısa bir süre kala kritik puanlamalar büyük önem taşıyor. Gülcan'ın şakası hem mutfakta hem de kayınvalideler arasında kriz çıkardı. Ezgi, kayınvalidesi Reyhan Hanım ve Songül Hanım arasında kaldı. Gülcan, Ezgi'ye çiçek gönderdi, fakat gönderdikten bir gün sonra Ezgi'ye söylemesi sert tepki almasına neden oluyor. Çiçeği Gülcan'ın gönderdiğini öğrenen Ezgi, bu durumu hoş karşılamadı ve sinirlendi. Gülcan'ın Ezgi'yi küçük düşürdüğünü gören Songül Hanım olaya müdahale edince, Reyhan Hanım öfkelendi ve sonrasında mutfaktaki kriz büyüdü.

 

GELİNİM MUTAKFA GÜN BİRİNCİSİ HANGİ YARIŞMACI OLDU? Fatih Ürek’in renkli sunumuyla Kanal D izleyicisiyle buluşan Gelinim Mutfakta’da Çarşamba gününün birincisi puanlamaların tamamlanmasının ardından ortaya çıktı. Günün en düşük puanını alan yarışmacı 4 puanlı Kübra oldu. Çarşamba gününün en düşük puanını alan ikinci gelinse 11 puanla Gülcan olarak açıklandı. En yüksek puanı elde ederek gün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan gelin adayı ise 18 puanla Sina oldu. Ezgi ise 17 puanla günü ikinci olarak tamamladı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "..." yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor. Ezgi Gelin - 4 puan

Kübra Gelin - 1 puan

Gülcan Gelin - 5 puan

Reyhan Kaynana: Ezgi Gelin - 5 puan (kendi gelini)

Sina Gelin - 2 puanGülcan Gelin - 1 puan

Kübra Gelin - 4 puan

Besime Kaynana:Gülcan Gelin - 4 puan (kendi gelini)

Ezgi Gelin - 5 puanSina Gelin - 3 puan

Kübra Gelin - 1 puan

Nurten Kaynana: Kübra Gelin - 5 puan (kendi gelini)

Ezgi Gelin - 1 puan

Gülcan Gelin - 4 puan

Sina Gelin - 3 puan

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var. Yarışmanın sunuculuğunu ise Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı Fatih Ürek üstlendi.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU?

Fatih Ürek’in sunumu ile hafta içi her gün 12:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor.

Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor. Kaynak: Gelinim Mutfakta'da Günün Birincisi Gelin Kim Oldu? 7 Şubat Perşembe Puan Durumu