Gelinim Mutfakta Hatice ayrıldı mı

Gelinim Mutfakta Hatice ayrıldı mı merak ediliyor. Yayın saati değişen Gelinim Mutfakta’nın yeni bölümünde Rukiye-Tuğba Ebrek çiftinin yerine yarışmaya yeni bir çift dahil olacak. Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın yayın saati değişti. Gelinlerin her gün farklı bir lezzetle en yüksek puanı toplamaya çalışacağı Gelinim Mutfakta, 9 Temmuz itibariyle hafta içi her gün saat 15.45’te Kanal D’de olacak.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 07:00
Medya Haberleri


Gelinim Mutfakta yarışmasının her zamanki yayın saatin ekranda olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Sevilen gündüz kuşağı programını göremeyen izleyiciler, 'Gelinim Mutfakta yeni bölümü neden yok, saat kaçta?' gibi sorulara yanıt arıyor. Yarışma, en son haftanın finali bölümüyle ekrana gelmiş, en az puanı alan bir gelin- kaynana ekibi elenmişti. İşte Gelinim Mutfakta'nın akıbetiyle ilgili bilgiler!

Gelinim Mutfakta yarışması 9 Temmuz tarihli yeni bölüm fragmanıyla hem bir değişikliği duyurdu hem de merak uyandırdı. Yayın saati değişen Gelinim Mutfakta’nın yeni bölümünde Rukiye-Tuğba Ebrek çiftinin yerine yarışmaya yeni bir çift dahil olacak. Peki, Gelinim Mutfakta saat kaçta yayınlanacak? Yeni yarışmacılar kimler olacak? Hatice dönecek mi? İşte, detaylar!

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın yayın saati değişti. Gelinlerin her gün farklı bir lezzetle en yüksek puanı toplamaya çalışacağı Gelinim Mutfakta, 9 Temmuz itibariyle hafta içi her gün saat 15.45’te Kanal D’de olacak.  Gelinim Mutfakta'ya 18. haftada sürpriz bir çift katılıyor! 17. Hafta elenen Rukiye-Tuğba Ebrek çiftinin yerine yarışmaya herkesi şaşırtan bir çift katılıyor. Nurten Hanımın yeni katılan çifte ilginç bir tepkisi oluyor. Cansu ve Özlem sert bir tartışmanın içine giriyor.

 

HATİCE HANIM AYRILDI MI?

Yerlerine ise, önceden yarışan ve ikinci şansı hak ettiğini düşünülen Cansu ve Şengül ikilisi katıldı. Cansu'nun gelir gelmez Hatice'nin eşyalarını toplaması ve diğer yarışmacıların tezgahları arasında dolaşması Nurten Hanım tarafından eleştirildi.

Cansu'nun şov yaptığını iddia eden Nurten Hanım "Bir şovmeni gönderdik, ikinci şovmen geldi. Niye dolaşıyorsun, kim verdi o yetkiyi sana?" derken, Cansu ise "Hüsniye Teyze gitmiş, yerini sen mi devraldın?" şeklinde kendini savundu.

Yarışmaya ağırlığını koyan Cansu'ya kayınvalidesi Sevgül Hanım da destek oldu.

Hatice ve Hüsniye Hanım'ın programa neden gelmediği ise bilinmiyor.