Survivor 2019’da bu hafta kim elendi?

Survivor 2019’da kim elendi sorusuna yanıt aranıyor.

13 Şubat 2019 Çarşamba 07:00
Medya Haberleri


 

Survivor 2019 dün akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında kıyasıya mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Tv8'de ekrana gelen Survivor yarışmasında dokunulmazlığı kaybeden Türk takımındandan Kader, Okay, Atakan elemeye kalan isimler arasındaydı. İşte 2. haftanın elenen isim

SURVİVOR 2019’DA KİM ELENDİ?

Survivor’ın yeni formatında yapılan konseyde yapılan SMS oylamasıyla haftanın ikinci elenen ismi belli oldu. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımı geçtiğimiz günlerde 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan Atakan, Okay ve Kader arasından bir isim dün akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak Kader oldu.

SURVİVOR 2019 YENİ BÖLÜM - TV8 CANLI İZLE

Survivor 2019'un son bölümnde yaşananlar büyük bir heyecana sahne oldu. Kumda futbol oynayarak mücadele eden iki takım ekmek ve bal için büyük bir mücadele verdi. Oldukça çetin geçen mücadeleyi kazanan takım ise 10-8 skoruyla Yunan takımı oldu...

 

SURVİVOR ELEME ADAYLARI!

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Kızlarda Sude bireysel dokunulmazlığı alırken; erkeklerde Bora oldu.

Konseyde birinci eleme adayı Kader oldu. Sude ise Okay'ın adını verdi. Üçüncü eleme adayı ise Atakan oldu. Survivor 2019'un 12 Şubat tarihli bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımından bir kişinin Survivor macerası sona erdi. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı, heyecan dolu yarışma programının takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Bu hafta iki dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Türkiye takımında Atakan, Kader ve Okay eleme adayları olmuştu. SURVİVOR'A YENİ İSİM Survivor 2019'da dün akşam sürpriz bir isim yarışmaya dahil oldu. Evleneceksen Gel isimli evlilik programıyla adını duyurmuş olan Azim Kaan Güvenilir, Survivor'da Türkiye takımına katıldı.