Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'dokunulmazlık' çağrısı: Talepte bulun ilk oyu ben vermezsem namerdim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, YSK'nın İstanbul seçimleri ile ilgili, 'YSK kararını karalamak, kurul üyelerine 'çete' demek, kirli bir ağız sakat bir zihniyettir' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun 'dokunulmazlık' açıklamalarına da değinen Bahçeli, 'Bir talepte bulun ilk oyu ben vermezsem namerdim' dedi.

8 Mayıs 2019 Çarşamba 07:00
Politika Haberleri

TM Dijital Haber Merkezi



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşarak Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu. İstanbul seçimlerine ilişkin YSK kararının ardından kurul üyeleri hakkında açıklama yapanlara tepki gösteren Bahçeli, “YSK kararını karalamak, kurul üyelerine çete demeki kirli bir ağız ve sakat bir zihniyettir.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “dokunulmazlık” açıklamalarına da değinen Bahçeli, “Yargıya çete diyen, sözde bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan ve milletvekili olan, sana sesleniyorum. Gel, dokunulmazlığının kaldırılması için bir talep ver, ilk oyu ben vermezsem namerdim diyorum.” sözlerini kullandı.