Bebeklerde alt değiştirme ve pişik oluşumu

Bebek bakımının en sık rutini olan olan alt değiştirme, basit bit işlem gibi görünse de fazlasıyla özen gerektiren bir süreçtir. Bebeklerde en sık karşılaşılan cilt problemi pişik, alt değişim süreciyle yakından ilgilidir. Bez bölgesinde cilde zarar verebilecek içeriklere sahip ıslak mendil kullanımı, bez bölgesinin etkin bir şekilde temizlenmemesi, pişik kremi kullanılmaması gibi etkiler pişik problemini tetikleyen önemli etkenler arasında yer alır.

11 Şubat 2019 Pazartesi 07:00
Sağlık Haberleri

Pişik Oluşmadan Önce Önlem Almak Önemlidir
 
Pişik oluşmadan önce önlem almak, oluşan pişiği tedavi etmekten daha kolaydır. Bazı küçük önlemlerle pişik oluşumunu önleyebilirsiniz. 

• Bebeğinizin altını 3-4 saat aralıklarla temizlemelisiniz.

• Bebeğinizin cilt yapısına en uygun olan, doğal kökenli içeriklere sahip temizleme mendilini tercih etmelisiniz.
• Her bez değişiminde bebeğinizin bez bölgesine doğal kökenli içeriklerden oluşan pişik önleyici krem uygulamalısınız.

Mustela ile Doğal ve Etkili Alt Değiştirme 
 
Anne ve Bebek Cilt Bakım Uzmanı Mustela, portföyünde yer alan Zeytinyağlı Islak Mendil ve VBC Pişik Kremi ile annelere doğal ve etkili alt değiştirme imkanı sunuyor. %99 doğal kökenli içeriğe sahip Mustela Zeytinyağlı Islak Mendil içeriğindeki sızma zeytinyağı sayesinde bez bölgesinin etkin bir şekilde temizlenmesine yardımcı olurken, cildi nemlendirir ve yumuşak bir his bırakır. Ayrıca etkin ve doğal temizliği her yerde kolayca yanınızda taşımanıza olanak sunar.
 
 %98 doğal kökenli içeriklerden oluşan Mustela Vitamin Bariyer 1.2.3 Pişik Kremi ise tahriş ve kızarıklığa neden olan faktörleri gidermeye yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki Avokado Perseose cildi rahatlatırken, Alkasya Oxeoline cildi korur ve Ayçiçeği Yağı Distilatı cildi destekler.
 
Dermatolojik ve pediatrik kontrol altında test edilen Mustela ürünleri, yüksek cilt toleransı sunar ve alerjik reaksiyon riskini en aza indirecek şekilde geliştirilir. Parfüm ve paraben gibi tartışmalı maddeler içermez.
 
1.ADIM: Mustela Zeytinyağlı Islak Mendil
 
2.ADIM: Mustela VBC Pişik Kremi
 
MUSTELA HAKKINDA
 
Fransız Expanscience Laboratuarları'nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 60 yılı aşkın süredir yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.