Attila Szalai rekor kıracak imzayı atıyor! Dünya devinden astronomik teklif...

Attila Szalai için Prens Selman'ın sahibi olduğu ve dünyanın en zengin takımlarından biri olan Newcastle United harekete geçti. Sarı-lacivertliler, İngiliz ekibinin teklifte bulunmaya hazırlandığı Attila Szalai için en az 20 milyon euro bekliyor. İşte detaylar...

29 Haziran 2022 Çarşamba 19:01
Spor Haberleri

Star Gazetesi



Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai için Newcastle United harekete geçti. Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan İngiliz ekibinin Attila Szalai için sarı-lacivertlilere teklifte bulunacağı iddia edildi.

ATTILA SZALAI İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Macar basınında yer alan habere göre; Attila Szalai için Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, kollarını sıvadı. İngiliz ekibinin önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

RAKAM BELLİ OLDU

Ali Koç, Macar savunmacı için yapmış olduğu bir açıklamada, "Attila Szalai için 20 milyon euronun altındaki rakamları konuşmam bile." demişti.

NEWCASTLE UNİTED, BU RAKAMI VEREBİLİR

Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan Newcastle United'ın Attila Szalai için 20 milyon euroyu ödeyebileceği belirtildi.

Öte yandan Kim Min-Jae'yi takımda tutma kararı alan sarı-lacivertlilerin ise Attila Szalai için yüksek bir teklif gelmesi halinde satabileceği öğrenildi.

TARİHE GEÇECEK

Attila Szalai'nin transferinin 20 milyon euro ile gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe tarihinin Elvir Baljic'in ardından en pahalı transfer satışı olacak.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ATTILA SZALAI'NİN FENERBAHÇE KARNESİ

Attila Szalai, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 43 resmi maçın 34'ünde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki Macar stoper, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi