Çorum FK istedi! Pierre-Emerick Aubameyang İspanyol ekibini seçti

Süper Lig'in yeni ekibi Çorum FK'nın kadrosuna katmak istediği Pierre-Emerick Aubameyang tercihini İspanyol kulübü Deportivo La Coruna'dan yana kullandı.

15 Temmuz 2026 Çarşamba 17:16
Spor Haberleri

HABER MERKEZİ



Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çorum FK'nın transfer gündeminde yer alan Pierre-Emerick Aubameyang ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

L'Equipe'in haberine göre Gabonlu golcü, Çorum FK'nın teklifini geri çevirerek İspanya La Liga ekibi Deportivo La Coruna'yı tercih etti.

ÇORUM FK'NIN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Haberde, Çorum FK'nın 37 yaşındaki yıldız futbolcuya 2 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon euro maaş teklif ettiği belirtildi. Ancak Aubameyang'ın, daha düşük maaşa rağmen kariyerini İspanya'da sürdürme kararı aldığı aktarıldı.

DEPORTIVO'YA İMZA ATIYOR

İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'nın ise deneyimli golcü için Marsilya'ya 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Böylece Aubameyang'ın yeniden La Liga'da forma giymesi bekleniyor.