FB Anderlecht maç sonucu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Anderlecht’i 2-0 yenerek puanını 7’ye yükseltti ve üst tura çıkma adına önemli bir avantaj elde etti. Galatasaray maçını 1 gol 1 asistle tamamlayan Valbuena, bu maçı da 1 gol 1 asiste tamamladı ve çıkışını sürdürdü.

8 Kasım 2018 Perşembe 07:00
Spor Haberleri


FB Anderlecht maç sonucu

 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Belçika ekibi Anderlecht’i 2-0 yenerek üst tura çıkma adına önemli bir avantaj yakaladı. Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıda sarı-lacivertlilerde sahneye Mathieu Valbuena çıktı. Maçın 71. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Fransız futbolcu, 74. dakikada ise Michael Frey’in attığı golün pasını verdi. 82. dakikada Mathieu Valbuena, alkışlarla yerini İsmail Köybaşı'na bırakırken, Fenebahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Valbuena'yı oyundan çıkarken ayakta alkışladı.

Bu galibiyetle puanını 7’ye çıkaran Fenerbahçe, Anderlecht'i geride bırakmayı garantiledi ve ikinci sırada yer aldı. Belçika ekibi ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

 

MAÇTAN DAKİKALAR:

Mücadelenin henüz 23. saniyesinde Fenerbahçe'de, Valbuena'nın sol kanattan yaptığı ortasına kafayı vuran Slimani'nin şutu kaleci Didillon'da kaldı.

9. dakikada Valbuena'nın hatalı pasında topla buluşan Bakkali, pasını Gerkens'e çıkardı. Belçikalı futbolcu ağır kalsa da şutunu attı fakat kademeye giren Skrtel, topun kaleye gitmesini önledi.

10. dakikada Andre Ayew, sağ kanattan topla içe kat edip şut açısı buldu, ceza yayı üzerinden çektiği sert şut üstten az farkla auta gitti.

 

Slimani kaleyi yokluyor

14. dakikada Valbuena, Şener'in pasında son çizgide topla buluşup bekletmeden ortasını yaptı, Slimani'nin kafası üstten auta gitti. Bu defa Şener'in sağ kanattan yaptığı ortasına yine Slimani kafasını vurdu. Top yandan auta gitti.

 

Gole çok yaklaştık!

18. dakikada Fenerbahçe, gole çok yaklaştı. Frey'in ara pasında sol kanattan içeri sokulan Hasan Ali'nin uzak direğe doğru yaptığı vuruş az farkla auta gitti. Fenerbahçe Hasan Ali ile yine etkili geldi.

 

Fenerbahçe Anderlecht UEFA Avrupa Ligi maçını şifresiz veren kanallar belli oldu mu? Bu akşam oynanacak olan mücadeleyi beIN Sports’un şifreli mi şifresiz mi olarak yayınlayacağı taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor. İşte Avrupa Ligi Fenerbahçe Anderlecht maçını şifresiz veren kanallar listesi…

 

FENERBAHÇE ANDERLECHT MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAYDI? UEFA Avrupa Ligi D grubu dördüncü maçında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Anderlecht'i konuk edecek olan Fenerbahçe'de Slimani'nin bu maçta forma giymesi bekleniyor. Bu akşam 18:50'de başlayacak olan Fenerbahçe Anderlecht maçı beINSPORTS 1 ekranından naklen yayınlanacak.