Hamza Hamzaoğlu: İki taraf için de hayırlı olsun

Hamza Hamzaoğlu, hakkında çıkan ‘Akhisarspor’dan yüksek maaş talep etti’ haberlerine tepki gösterdi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 07:00
Spor Haberleri

TM Dijital Haber Merkezi
 
Cihat Arslan’la yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarını sürdüren Akhisarspor’da Hamza Hamzaoğlu defteri kapandı. Yaklaşık 1 haftadır süren görüşmeler sonucunda tecrübeli teknik adamla anlaşmaya varamayan Akhisarspor, diğer tercihlere yönelirken Hamza Hamzaoğlu’ndan flaş bir açıklama geldi.
 
TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; ‘Hamza Hamzaoğlu’nun istediği ücretle, Akhisarspor’un verdiği ücret arasında uçurum var’ haberlerine tepki gösteren deneyimli çalıştırıcı ‘Ben Akhisarspor için çalıştığım takımlardan aldığım paranın yüzde 25 daha az ücrete imza atmaya hazırdım’ dedi.
 
İşte Hamza Hamzaoğlu’nun çarpıcı ifadeleri:
 
“Akhisarspor’dan ayrılırken kalbimiz kırık ayrıldık. Camiayı, taraftarları, kulübün yapısını iyi biliyorum diye normalde diğer çalıştığım takımlardan aldığım ücretin yüzde 25’inden feragat ettik. Yazıldığı gibi arada uçurum falan yok. Ben yönetime şunları söyledim ‘Takımın durumu belli, kadro yapısı belli, toplanan puan ortada. Eğer olur da kümeye düşersek ertesi sezon bırakıp gitmek yok yine beraberiz’ dedim, fakat düşüneceklerini ilettiler. Galatasaray maçından önce takımın başına geçmek istiyordum ama olmadı. Risk almaksa, elini taşın altına koymaksa hepsini yaptım diyebilirim bundan sonra her iki taraf için de hayırlısı olsun.”