Kabus gibi! Yusuf Yazıcı'nın hayalleri yıkıldı

Sakatlık Yusuf Yazıcı'nın yakasını Rusya'da da bırakmıyor. Lille'de yaşadığı sakatlıklar sonrası formdan düşerek formayı kaptıran Yusuf Yazıcı, devre arasında kiralık olarak CSKA Moskova'ya gönderilmişti. Moskova'da iyi bir başlangıç yapan milli oyuncu tekrar sakatlandı.

18 Şubat 2022 Cuma 23:44
Spor Haberleri

star.com.tr



Yusuf Yazıcı, Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den devre arasında CSKA Moskova'ya kiralık olarak gitmişti. Rus ekibinde iyi bir başlangıç yapan Yusuf Yazıcı, sakatlandı. Lille'de sakatlığı yüzünden formayı kaybeden 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu Moskova'da da kötü günler bekliyor.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

YUSUF YAZICI'NIN TALİHSİZLİĞİ

CSKA Moskova'da çıktığı hazırlık maçlarında sergilediği başarılı performansla beğeni toplayan Yusuf Yazıcı, Rus ekibinde sakatlandı. Talihsiz futbolcu tam lig maçlarının başlayacağı dönemde takımdan uzak alacak. Mili yıldız Rus ekibiyle başarılı bir hazırlık kampı geçirmişti.

LİLLE'DE DE AĞIR SAKATLIK YAŞAMIŞTI

Fransız ekibi Lille'de forma giydiği dönemde ağır sakatlık geçiren Yusuf uzun süre sahalara çıkamamıştı. Sakatlıkların ardından form tutmada da zorluk yaşayan genç yıldız son olarak Lille'den ayrılmış ve Rusya ekibi CSKA Moskova'nın yolunu tutmuştu. Orta saha oyuncusu tekrardan sakatlanarak talihsiz bir döneme yeniden girdi.

RUSYA HİKAYESİ GÜZEL BAŞLAMIŞTI

Yusuf Yazıcı, Moskova ekibinde 3 hazırlık karşılaşmasında forma şansı buldu. Yazıcı bu maçlarda 2 asistle takımına katkıda bulunarak başarılı bir performansla Rusya'daki kariyerine başlamıştı.

star.com.tr