''Türk modern kaleciliğinin son noktasıdır'' Uğurcan Çakır: ''Liverpool beni istiyor''

Ada basını, İngiliz ekibi Liverpool'un Trabzonspor'un 24 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katabilmek için astronomik bir teklifle bordo mavili kulübün kapısını çalacağını yazdı.

8 Mayıs 2020 Cuma 18:58
Spor Haberleri





Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır'a Liverpool'un ilgisi giderek büyüyor.

İngiliz ekibine yakınlığı ile bilinen Anfield Watch isimli haber sitesinde, Kırmızılar'ın astronomik bir teklifle 24 yaşındaki file bekçisini isteyeceği belirtildi. Haberde, Uğurcan'ın da yakın çevresi ile gelen teklifi paylaştığı hatta eski hocası Sadi Tekelioğlu ile de bu konuyu konuştuğu ifade edildi. Habere göre teknik direktör Klopp da Uğurcan transferinde ısrarlı.

30 MİLYON EURO...

Trabzonspor'un sezon sonunda Uğurcan için yapılan pazarlıkları 30 milyon Euro'dan açacağı belirtiliyor. Hatırlanacağı üzere Başkan Ahmet Ağaoğlu, Liverpool'un yanı sıra birçok Avrupa devinin takibinde olan milli file bekçisi için kulübe 20 milyon Euro'luk resmi teklifin geldiğini açıklamıştı.

Uğurcan da Liverpool'un ilgisinden haberdar olurken, konu hakkında İngiliz ekibinden bir telefon alıp almadığı ise bilinmiyor ve bu durum hakkında konuşmaktan kaçınıyor. A Mili file bekçisi, liglere ara verildiği dönemde dahi adının transfer haberleriyle anılmasıyla ilgili olarak, "Benim şu an tek hayalim var o da şampiyonluk kupasını kaldırmak" sözlerini kullanmıştı.

TÜRK MODERN KALECİLİĞİNİN SON NOKTASIDIR

Uğurcan Çakır'ın performansını yorumlayan Önder Özen ise, "Uğurcan Çakır gibi, antrenör ekibine, altyapıdaki beraber çalıştığı kaleci antrenörlerine, teknik direktörüne, Trabzonspor A Takımı'nın kaleci antrenörüne ikna edici gelmeden, o kararları veremezsiniz. Uğurcan'ın performansı belli. Ülkede ne kadar futbol seyreden varsa, herkesi tavladı, ele geçirdi o performans. Uğurcan Çakır, modern Türk kaleciliğinin geldiği son noktadır" dedi.