Ve Yusuf Yazıcı ile 3 yıllık anlaşma tamam! İşte transferi böyle duyurdular...

Fransa ekiplerinden Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, Avrupa devine imza atıyor. Milli oyuncu için 3 yıllık anlaşmayı resmen duyurdular. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

17 Haziran 2024 Pazartesi 22:08
Spor Haberleri





Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, transfere hazrılanıyor. Fransız ekibinin, milli oyuncu ile devam etmeye sıcak baktığı fakat Yusuf'un kariyerinde yeni sayfa açmak istediği aktarıldı. Avrupa'dan birçok talibi bulunan yıldız futbolcunun yeni adresini duyurdular.

İTALYAN İŞİ YUSUF YAZICI

İtalya basınından çıkan haberlere göre; Serie A devi Milan, Yusuf Yazıcı'nın durumunu yakından takip ediyor. Kırmızı siyahlıların, milli oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlandığı öne sürüldü. Öte yandan, 27 yaşındaki futbolcunun Çizme ekibine sıcak baktığı öğrenildi.

ADIM ADIM ÇİZME'YE

Yusuf Yazıcı, daha önce verdiği bir röportajda Milan için, "Elbette Ronaldinho, Beckham gibi futbolcuların forma giydiği Milan gibi bir kulübe kayıtsız kalamazsınız." sözlerini sarf etmişti.

GALATASARAY VE SUUDİ ARABİSTAN KANCASI!

Öte yandan milli oyuncuyla Galatasaray'ın ve Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Shabab'ın ilgilendiği de öne sürülmüştü. Suudi ekibinin, Yusuf'a astronomik bir maaş teklif ederek ikna etmek istediği aktarıldı.

Star Gazetesi