Yeni Mesut Özil ilan edildi! Türk yıldız Avrupa'yı sallayacak

Mesut Özil ve Yusuf Yazıcı İngiltere'de gündem oldu. Yusuf Yazıcı için Newcastle United harekete geçmişti. İngilizler milli oyuncu için 'Yeni Mesut Özil' yorumunda bulundu. Rafael Benitez'in yıllar öncesi Yusuf Yazıcı'yı istemesine atıfta bulunan İngiliz medyası "Yeni Mesut Özil için teklif hazırlanıyor." başlığı attı.

30 Aralık 2021 Perşembe 09:10
Spor Haberleri

Star.com.tr



Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, Newcastle United'ın yeni gözdesi Yusuf Yazıcı ile stil olarak benzetildi. Newcastle'ın Yusuf Yazıcı ile ilgilenmesinin ardından İngiliz basını milli futbolcu için "Yeni Mesut Özil" başlıkları attı. 24 yaşındaki oyuncu kariyerine Premier Lig'de devam edebilir.

"YENİ MESUT ÖZİL" YUSUF YAZICI...

Geçtiğimiz sezon Lille'de başarılı performans gösteren Yusuf Yazıcı'nın özellikle Avrupa Ligi'ndeki performansına dikkat çeken İngilizler, Yusuf Yazıcı'nın olası transferi için "Yeni Mesut Özil" yorumunda bulundu. Everton Teknik Direktörü Rafael Benitez'in 2017'de kadrosuna katmak istediği milli yıldızın o döneminde atıfta bulunan İngilizler, Yusuf Yazıcı'nın Premier Lig macerasının daha önceden de başlayabileceğini belirtti.

TEK RAKİP GALATASARAY

İngiliz medyası Yusuf Yazıcı transferinde Newcastle'ın tek rakibinin Galatasaray olduğunu yazdı. Sarı kırmızılıların da transferde ısrarcı olduğu ve Yusuf'u kadrosuna katabileceği belirtildi.

Star.com.tr