Huawei yeni ürünlerini tanıttı

Huawei, Dubai'de gerçekleştirdiği global lansman etkinliğinde yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı. Etkinliğin en dikkat çeken yeniliği, kulaklık pazarındaki tasarım standartlarını değiştirmeyi hedefleyen HUAWEI FreeClip 2 oldu. Ayrıca yeni katlanabilir telefonu Mate X7, en yeni tablet modeli MatePad 11.5 S'i ve yeni router modeli X3'ü de tanıtıldı.

12 Aralık 2025 Cuma 16:57
Teknoloji Haberleri

AA



Huawei FreeClip 2, her biri 5,1 gram ağırlığındaki kulaklıkları, IP57 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılığı ile dikkat çekerken, şarj kutusuyla birlikte toplam 38 saate varan pil ömrü vaat ediyor. HUAWEI FreeClip 2, iOS ve Android cihazlarla tam uyumlu çalışıyor.

Lansmanda FreeClip 2'nin yanı sıra diğer ürünler de sahneye çıktı. HUAWEI Mate X7, "Ultra Güvenilir Katlanabilir Mimari" ve yüzde 43 oranında iyileştirilmiş renk doğruluğu sunan ikinci nesil kamerasıyla tanıtıldı.

İçerik üreticileri için tasarlanan HUAWEI MatePad 11.5s tablet de PaperMatte ekran teknolojisiyle etkinlikte yerini aldı.

Lansmanda tanıtılan bu yeni ürün grubunun Türkiye satış takvimi ve fiyatlandırma detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Detaylar için Huawei Online Mağaza üzerinden bilgi alınabilir.