Sürat kargo çalışma saatleri Sürat Kargo saat kaçta açılıyor ve kapanıyor

Sürat kargo çalışma saatleri nasıl araştırılıyor. Sürat Kargo saat kaçta açılıyor ve kapanıyor merak ediliyor. Teknoloji çağda kargo gönderimleri oldukça revaçta olduğu gözlemleniyor. Bilindiği üzere Sürat Kargo, kurumsal ya da bireysel diye ayırmadan tüm müşterilerinin gereksinimlerini onlardan önce düşünerek yeni teknolojiler ve hizmetler geliştiriyor. Gönderilerinize en az sizin kadar değer veriyor ve bekleyenin de gönderenin de içi rahat olsun diye gece gündüz çalışıyor.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 07:00
Yaşam Haberleri


Sürat kargo çalışma saatleri nasıl merak ediliyor. Sürat Kargo saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Teknoloji çağda kargo gönderimleri oldukça revaçta olduğu gözlemleniyor. Hizmet anlayışını sağlıklı, kaliteli ve güvenilirlilik ilkelerini baz alarak oluşturan Sürat Kargo, 2003 tarihinde  lojistik ve dağıtım sektörünün en genç şirketlerinden biri olarak kurulmuştur. Öte yandan müşteri ve çalışan memnuniyeti esasıyla hizmetlerini ve faaliyetlerini gerçekleştiren Sürat Kargo, hem ülkemizin dört bir tarafına hem de dünyada 228 ülkeye ulaşmaktadır.

 

 

Sürat Kargo Çalışma Saatleri 2018 - Hafta İçi/Haftasonu Dağıtım Saatleri

Sürat Kargo, kurumsal ya da bireysel diye ayırmadan tüm müşterilerinin gereksinimlerini onlardan önce düşünerek yeni teknolojiler ve hizmetler geliştiriyor. Gönderilerinize en az sizin kadar değer veriyor ve bekleyenin de gönderenin de içi rahat olsun diye gece gündüz çalışıyor.

Sürat Kargo 2003 yılının Temmuz ayında kuruldu. Kargo sektörünün en genç markalarından biri olarak kısa zamanda en önemli oyuncuları arasında yerini aldı. Bugün 700’e yakın şube, 1600 araçlık dev filosu, 1100 üzerinde mobil dağıtım alanı, 5000’i aşkın personeli ile gönderilerinizi Türkiye'nin her yerine ve dünyanın 228 ülkesine güvenle taşıyor.

Sürat Kargo dağıtım saatleri, Sürat Kargo çalışma saatlerine paralel olarak ayarlanmıştır. Sürat Kargo şubelerinin yer aldığı ilin coğrafi konumuna göre düzenlenmiş olan Sürat Kargo çalışma saatleri, hafta içi her gün 9 buçuk saat sürmektedir.

Sürat Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve Kapanış saati olan 18.30’a kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 14.30’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir. Sürat Kargo Doğu illerimizde hafta içi 08.30 dan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam ederken, Cumartesi günleri yine 08.30’dan 14.00’a kadar hizmet vermektedir.

Sürat Kargo merkez binası, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 31 Bağcılar/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Sürat Kargo merkez şubesine 212 410 30 30 numaralı telefon aracılığıyla veya 212 410 30 31 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

 

SÜRAT KARGO HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Hizmet anlayışını sağlıklı, kaliteli ve güvenilirlilik ilkelerini baz alarak oluşturan Sürat Kargo, 2003 tarihinde  lojistik ve dağıtım sektörünün en genç şirketlerinden biri olarak kurulmuştur. Öte yandan müşteri ve çalışan memnuniyeti esasıyla hizmetlerini ve faaliyetlerini gerçekleştiren Sürat Kargo, hem ülkemizin dört bir tarafına hem de dünyada 228 ülkeye ulaşmaktadır. Bunların yanı sıra gerek kurumsal gerekse bireysel müşterilerine taşımacılık hizmeti sağlayan Sürat Kargo’nun; 1600 araçlık dev filosu, 700’e yakın şube, 5000’i aşkın personeli ve 1100 üzerinde mobil dağıtım alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda; ağır yük taşımacılığı konusunda ise, pek çok kargo şirketinin kabuk etmediği ağırlıktaki paketleri de taşıyabilmesi açısından müşterileri tarafından devamlı olarak tercih edilen kuruluş olma özelliği göstermektedir. Daima yeni teknolojiler ve hizmetler geliştiren, tüm bunları yakından takip eden Sürat Kargo, hem emniyetli ve kaliteli hem de adını aldığı gibi süratli taşımacılık faaliyetini gerçekleştirmek prensipleri arasındadır.

 

SÜRAT KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Sürat Kargo merkez binası, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 31 Bağcılar/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Sürat Kargo merkez şubesine 212 410 30 30 numaralı telefon üzerinden ya da 212 410 30 31 faks numarasıyla aracılığıyla ulaşabilirsiniz.