Öncü burçlar hangileridir?
ABONE OL
Peki, öncü burçlar hangileridir?
 
Koç: İlkbahar mevsiminin öncü burcu olan koç aynı zamanda ateş grubudur ve bu özellikleri ona tam bir liderlik vasfı katar. Kendini övmeye bayılır ve çok iddialıdır. Bir koç burcu asla eleştirilmeye tahammül edemez ve eleştirmeye bayılır. Aslında o tam bir savaş adamıdır. Tehlikeli oyunlar tam olarak onlara göredir. Kişilik olarak çok olgunlaşmamış bir burçtur. Cinsel olarak sadist eğilimleri görülebilir ve öfkelendiğinde tehlikeli olabilir.
 
Yengeç: Yaz mevsiminin öncü burcu olan yengeç aynı zamanda su grubudur. Dominant bir anne yengeci çok iyi tasvir eder. Yengecin öncülüğü koç kadar açık değildir, yengeç burcu istediğini kurnazca yaptırır. Siz yengeç burcu üzülmesin, hasta olmasın kırılmasın isterken bir bakarsınız ki yenge. Burcunun her istediğini yapan kişi olmuşsunuz. Ayrıca yengeç burcu duygu insanıdır bu kişiler âşık oldukları kişileri kendilerine âşık etmekte ustadırlar ya da birine kızdığı zaman etrafındaki tüm dostlarını o kişiye düşman edebilme yeteneklerine sahiptirler.
 
Terazi: Sonbaharın başlatıcı burcu olan terazi aynı zamanda hava grubudur. Öncü burçlar arasında en uyumlu, en sorunsuz olan burçtur. Bu kişiler için liderlik doğuştan gelen bir yetenek olmakla birlikte kimse onları manipülatif olarak tanımlayamaz ve zaten istediği olmadığında asla sorun çıkartmaz. Terazi burcu daha çok keyifli organizasyonları, eğlenceleri planlayan bir burçtur. Ayrıca iki kişinin arasını yapmakta da ustadır.
 
Oğlak: Kış mevsiminin başlatıcı burcu olan oğlak aynı zamanda toprak grubudur. Çok inatçı ve dediğim dediktir. Bu kişiler çok başarılı iş adamı / iş kadını olma potansiyeline sahiptirler. Kendilerinden çok emin kişilerdir.