15 dakikada sıkılaşın
ABONE OL

Aşağıdaki alıştırmalar için her sabah sadece 15 dakikanızı ayırmanız gerekecek. 7 gün sonrasında bile aradaki farkı göreceksiniz.

Basenler tarih oluyor

Yere yan yatın, altta kalan bacağınızı hafifçe bükün, üstteki bacağınızı gerin. Başınızı elinize dayayın, kalçalarınızı düz tutun. Nefes verirken üstteki bacağı hafifçe kaldırın. Nefes alırken indirin. 20 kez yaptıktan sonra öteki tarafla yapın.

Estetik kalçanın formülü

Ellerinizi ve dizlerinizi yere dayayın. Elleriniz omuzlarınız ile aynı hizada, dizleriniz kalçalarınızın tam altında olsun. Sağ bacağınızı, düzenli olarak arkaya doğru kaldırın ve indirin. Bu esnada ayağınızı da geriye doğru çekin. 20 kez yapın, sonra öteki tarafla yapın.

İncecik belin sırrı

Sırt üstü yatın, dizlerinizi kırın. Sağ elinizi ensenizin altına destek yapın. Sol kolunuz yerde uzunlamasına dursun. Şimdi sağ dirseğiniz ile sol dizinizi elinizden geldiğince birbirine yaklaştırın. Bu esnada nefes verin. Nefes alırken eski durumunuza dönün. Kısa bir süre omuzları dinlendirdikten sonra tekrar yapın. 20 kez yapın, sonra öteki tarafla yapın.

Dümdüz bir karın

Sırt üstü yatın, dizlerinizi kırın. Ellerinizi ensenizde birleştirin ve bu esnada kollarınızı mümkün olduğunca açın. Nefes verirken yavaşça bedeninizin üst kısmını yukarıya doğru kaldırın. Nefes alırken yeniden yatın fakat başınızı yere koymayın. İki set halinde 15’er kez yapın. Arada kısa bir süre dinlenin.