Bayramda şık olmalı
ABONE OL

Renkleri takip edin…

Polaris, bayramı şık, rahat ve renkli modellerle karşılıyor. Siyah, bordo, bej, yeşil, lacivert ve toprak tonları kadın koleksiyonunda ön plana çıkarken, erkek koleksiyonunda ise taba ve bej başı çekiyor. Çocukların dünyası ise her zamanki gibi rengarenk!

Aksesuarsız olmaz

İtalyan altın tasarımı markası Suulin, altın ve değerli renkli taşları birleştirerek tasarladığı ürünleri, Türkiye ve dünyaya sunuyor. Farklı ve zamansız tarzıyla hemen her zevke uygun altın ürünler tasarlayan markanın koleksiyonundaki yüzük, küpe, bileklik ve kolye modelleri bu bayramın gözde aksesuarı olabilir.

Detaylara dikkat!

Erkelere özel saatler tasarlayan Bernhard H. Mayer, klasik severlere özel iki yeni tasarım sunuyor. Nauticus Austro modelinde siyah seramik kadranı ile dikkat çeken marka, denizcilerden ilham alıyor. Bir diğer tasarım olan Pioneer ise ayrıntılara önem verenler için ideal. PVD-altın kaplama kasası, tarihsel dokusu, kronometresi ve saatin anavatanı İsviçre teknolojisi öne çıkan özellikleri.

Bu yıl yolculuk nereye?

Cacharel, bayram seyahatlerinizde seçtiğiniz lokasyona göre şıklık ve konforu bir araya getiren tasarımlar sunuyor. Seyahate çıkarken üzerinize özgün desenleri ile dikkat çeken tişört ve trikolardan alarak rahat edebilir, Fransız gustosu serisi ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Markanın bu yıl satışa sunduğu hakiki köseleden elde edildiği belirtilen makosen ve monk ayakkabı modellerine de göz atabilirsiniz.

Valizi hazırlayın

Bu yıl bayram tatilini deniz kenarında geçirmeyi planlayanlara Dagi’nin 2017 yaz koleksiyonuna göz atmalarını öneririz. Tatil bavulunuz için en şık mayo ve kimono seçeneklerine ulaşmanız mümkün.

İndirimi kaçırmayın

Home Store, bayrama özel tüm ürünlerde uyguladığı yüzde 50 + yüzde 40 indirimiyle, kalite ve şıklığa önem veren moda tutkunlarını mağazalarına davet ediyor. Sade elbiselerden etek ceket takımlarına, şifon gömleklerden şık bluzlara pek çok seçenek ile bayram şıklığını yakalayabilirsiniz.