Haftanın trend  parçaları
ABONE OL

MODA

Rahatlığın, şıklığın, doğallığın izinde

LC Waikiki kadın yaz koleksiyonu, günün her anında sezonun öne çıkan modellerini rahatlıkla taşımak isteyenlere şık seçenekler sunuyor. Mavi, beyaz, pudra renklerin hakim olduğu çizgili kumaş pantolonlar ofis şıklığınızın tamamlayıcısı olabilir.,

Tasarım dünyasının +1 yıldızları 

Ulusal Down Sendromu Derneği ve tasarım ürünler markası Dogo’nun işbirliği ile down sendromlu gençler ‘Tasarımlarımıza +1 Değer Katıyoruz’ projesi kapsamında ayakkabı, t-shirt, çanta gibi birçok ürünü tasarladılar. Ürünler Capitol’de satışa sunuluyor.

Davetlerin en şık elbiseleri

Beymen, yaz koleksiyonunda yer alan abiye modelleri ile yaz davetlerine ve mezuniyet gecelerine şıklık katıyor. Dökümlü kumaşlardan hazırlanan yırtmaç detaylı modellerle yaz davetlerinde tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. 

AKSESUAR

Belirgin çizgiler

Kadifemsi dokunuşunu ve ekranındaki farklı yazı tipi yeniden tasarlanan Rado Ceramica ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Düz belirgin çizgileri ile net ve cesur bir stil sergilemek isteyenlerin tercihi olabilir.

Püsküllerin cazibesi

100. yılını kutlayan İnci’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan yaz koleksiyonunda püsküllerle hareketlenen renkli tasarımlar dikkat çekiyor. 

Kendi eşarbınızı kendiniz tasarlayın

Vakko’nun yeni platformu ‘Kendi Eşarbını Yarat’ farklı desen, ebat ve kumaş alternatiflerinden yapacağınız seçimlerle kendi eşarbınızı tasarlama, tasarımı sadece size ait bir eşarba sahip olma imkanı sunuyor. 

KİŞİSEL BAKIM

Maceracı erkeklerin favorisi

Avon, ne istediğini bilen, kendine güvenli erkeklerin tercihi olacak yeni bir parfüme imza attı. Ferahlatan su nanesi ve bergamotun, güçlü baharat ve yosun karışımından gelen koku maskülen bir hava oluşturuyor.

Bedeninizi ve ruhunuzu şımartın

Palmolive, Luminous Oils duş jelleri dokunduğu bedenlere ipeksi bir dokunuş vaat ederken, koku deneyimi de yaşatıyor. İçeriğindeki avokado ve makademya öz yağları ile bedeninizi ve ruhunuzu şımartabilirsiniz.

Tarz sahibi kadınlara…

Debanhams, parfüm ve bakım ürünlerine Tom Ford’du da ekledi. Makyaj tutkunları ve tarz sahibi kadınlara hitap eden makyaj ve bakım ürünleri ile her an farklılığı ve kaliteyi yanında hissettirirken, şıklık ve zarafeti de ön plana taşıyor.

DEKORASYON

Sofralara altın ışıltısı

Lav, birlik, beraberlik, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşmanın sembolü olan, mutlu buluşmaların yaşandığı Ramazan ayı sofralarına zarafet katıyor. Altın dekorlu, şık tasarımlı bardaklar çay, kahve ve meşrubat ikramlarını görsel şölene dönüştürüyor.