Adı Zehra dizisinde gerilim artıyor
ABONE OL

Fox TV'nin yeni dizisi Adı Zehra yayınlandığı günden itibaren seyirciyi etkilemeyi başardı. Adı Zehra 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Önceki bölümde yaşanan gelişmeler izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Adı Zehra 5. Bölüm Fragmanında yaşanan gelişmeler ise, yine izleyenleri heyecanlandırdı. Bu haftaki bölümde Zehra, yerine geçtiği gerçek Hande'ye ne olduğunu öğrenmeyi kafasına koymuştur. Öte yandan Şule, Zehra'nın peşinde kim olduğunu bulmak için harekete geçer.

Yapımcılığını NTC Yapım-Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği başarılı dizinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Taner Akvardar oturuyor. Güçlü senaryosuyla dikkat çeken Adı Zehra; Murat Emir Eren, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduran dizi'de Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan ve İnanç Konukçu yer alıyor.

Adı Zehra 5. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Adı Zehra 5. Bölüm Fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Bayram öğrendiği sırlardan sonra Şule'yi köşeye sıkıştırır. Bayram'ın dile getirdiği gerçekler ise Şuleyi çok sinirlendirir. Zehra'nın peşinde olanlardan haberdar olan Şule, onu kimin takip ettiğini öğrenmek için kolları sıvar ve Bayram'la yüzleşir. Zehra ise bu eve geldiği günden beri bir şeyler döndüğünden şüphelenir ve artık Hande'nin başına kötü bir şey geldiğinden emindir. Zehra bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Bulunduğu evde Hande rolü oynamaya devam eder. Elinde bulunan ipuçlarını bir araya getirerek Hande'nin akıbetiyle ilgili fikir sahibi olmaya çalışır. Bir yandan Salih de işin ucunu bırakmamış ve Zehra'nın saklandığı yeri bulmaya çok yaklaşmıştır.



Adı Zehra Dizisi’nin 4. Bölümünde Neler Oldu?

Zehra, Şule tarafından eve getirilir. Gerçek annesini göreceğini sanan Zehra gördükleri karşısında şok olur. Ancak Zehra'nın annesi Şermin, İsmail ve oğulları Salih zehirlenme vakasıyla karşı karşıya kalırlar ve fenalaşarak hastaneye kaldırılırlar. Bunu öğrenen Zehra, annesi olanlar için çok üzülür ve onun sağlık durumunu merak eder. Şermin'in hayati tehlikesi vardır ve durumu iyi değildir. Zehra, Kurdoğlu ailesinden gizli hastaneye giderek kendini tehlikeye atar. Diğer taraftan Genco'da Salih'le ilgili öğrendiği ipucunu araştırmak için harekete geçer. Polis ise Elif'in öldürülmesinin altında yatan gerçeği açığa çıkarmak üzeredir. Baş komiser Bayram ise olayı aydınlatacak ve Şule'nin sırlarını ortaya dökecektir.