Adını Sen Koy son bölüm ekran kilitledi
ABONE OL

ADINI SEN KOY SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Heyecan dolu bölümleriyle Adını Sen Koy hafta içi her gün 12:30'da TV8'de!

Azize hiçbir günahı olmadan düşman kazanmıştır. Yıldız kararını verir, her ne olursa olsun Azize’yi ortadan kaldıracaktır. Peki Oğuz Yıldız’ın ölümcül hamlesine engel olabilecek midir?

Öte yandan Kılıç, adım adım Azize’nin sırrına yaklaşmaktadır. Elinden kayıp giden Azize hakkında öyle bir şey öğrenir ki; bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Tarık kararlıdır, pes etmeyecek ve Zeliha’yı yola getirecektir. Ancak Samet’in mesajları ile dengesi bozulan Zeliha’yı durdurmak hiç kolay olmayacaktır.

 

 

Selin Peker’in yeni bir hamlesi ile bir kez daha köşeye sıkışır. Selin’in artık bir karar vermesi gerekmektedir.

 

ADINI SEN KOY YAYIN SAATİ DEĞİŞTİ

Adını Sen Koy dizisi 3. sezonuyla tv8 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayın saati bu hafta itibariyle değiştirilerek 12.30 olarak belirlenmişti. 3. sezonda 8. bölüm yani toplamda 398. bölüm 14 Kasım Çarşamba günü saat 12.30’da tv8 ekranında olacak.

Adını Sen Koy’un en önemli şansı tv8’in dizi izleyicilerini kazanmak için günlük bir diziye duyduğu ihtiyacı karşılayacak olması. Yani reytingleri düşük seyretse de Acun Ilıcalı, dizinin arkasında duracaktır.

Dizinin oyuncularının ise final ile bozulan moralleri, tv8’e geçiş ile yerine geldi. Şimdi diziyi uzun ömürlü yapmak için ellerinden geleni ortaya döküyorlar.

Başrol oyuncuları Deniz Durmaz ve Cenk Torun, aralarında güzel bir uyum yakaladıklarını belirtti.Dizide ‘Azize’ karakterini canlandıran Deniz Durmaz, yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, “Yeni kanalımızda çok mutluyuz ve umutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ederiz” dedi.