Ağlama Anne 6.bölüm heyecanlandırdı
ABONE OL

AĞLAMA ANNE 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep'in yaşadığı talihsiz olayın yankıları devam etmektedir. Adnan ve Damla da Zeynep'in başına gelenlerin sorumlusunun Özlem olduğunu öğrenir. Damla, Alev'in de etkisiyle Adnan'dan uzak durmaya karar verir. Adnan, çevrelerinde olduğu sürece Zeynep'in zarar görmeye devam edeceğini düşünmektedir. Olay, okulda da bomba etkisi yaratmıştır. Disiplin kurulu tarafından Zeynep'e soruşturma açılmış ve savunması istenmiştir.

Alev ve Ali Osman, Zeynep'i okuldan atılmaktan kurtarabilecek midir? Öte yandan Adnan'ın boşanma davası açtığını öğrenen Özlem ise tekrar hareketlenir. Bu kez tüm ailenin kucağına bombayı bırakmıştır. Büyük bir zan altında kalan Damla'yı Adnan temize çıkarmanın peşine düşer. Ancak yaptığı hamle sonucunda Zeynep'in hayatı hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır.

 

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 5. BÖLÜM ÖZETİ…

Alev’in eve gelmesi, babası Hasan’ı deliye döndürüyor. Alev’in üzerine yürüyen Hasan tokat atıyor ve onu evden kovuyor. Bu sırada Necmiye Hanım, Zeynep’e Alev’i tanıştırırken teyzesi Güneş olduğunu söylüyor. Damla babasına “Zeynep benim kızım ama o da annesi” diyor.

 

ALYA HASTANEDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Bu arada Alya hastanede yaşam savaşı vermektedir. Özlem olayların sorumlusu olduğunu unutmuş bir şekilde hastaneye koşuyor. Olanı biteni öğrendiğinde kendisinin suçu olmadığını ona birşey olursa yaşayamayacağını söylüyor. Necmiye hanım ve Alev’in evine gelir. Kızına nasihatlerde bulunur.Alev annesine kızı Zeynep’in ona anne demeden ölmeyeceğini ve onun karşısına çıkacağını söyler.