Ah Kalbim'de Aliya heyecanlandırdı
ABONE OL

Ah Kalbim 55. son bölümünde bu hafta Abhi Tanu’nun ailesinin yemek davetine gidemez. Ailesine rezil olan Tanu ise Pragya ve Bülbül’den intikam almaya karar verir. Abhi ve Pragya Sarla’nın evine doğru yola çıkar. Tanu ise ailesiyle birlikte Abhi ile buluşacakları otele gider. 



AH KALBİM 55. BÖLÜM ÖZETİ

Aliya ve Tanu’nun saldırı girişimi hiç ummadıkları biri tarafından engellenir. Fakat Aliya bu kişinin Bülbül’e olan zaafını farkeder ve bunu kullanmaya karar verir.

Tanu Bülbül’e kezzap atacakken gizemli birisi bunu engeller. Bu kişi daha sonra Tanu ve Aliya’nın arabasını takip eder. Onların yolunu keserek hesap soran gizemli adam Bülbül’e karşılıksız aşk beslemektedir. Bunu anlayan Aliya ona Bülbül’ün çok yakında Purab’la evleneceğini söyler. Bülbül’ün gizli hayranı Neil bunu duyunca yıkılır. Bu evliliğe engel olmak isteyen Neil, Aliya ve Tanu’nun kışkırtmasıyla Bülbül’ü kaçırmaya karar verir. Neil, adamlarına emir vererek Bülbül’ü kaçırmalarını söyler. Bülbül ve Purab’ın nişan gününde sahnede maskeli kişiler dans eder. Yüzükler takıldığı an ise elektrikler kesilir. Elektrik geldiğinde Bülbül ortada yoktur.



AH KALBİM 54. BÖLÜM ÖZETİ

Ah Kalbim’de bu akşam Abhi Tanu’nun ailesinin yemek davetine gidemez. Ailesine rezil olan Tanu ise Pragya ve Bülbül’den intikam almaya karar verir.

Abhi ve Pragya Sarla’nın evine doğru yola çıkar. Tanu ise ailesiyle birlikte Abhi ile buluşacakları otele gider. Abhi, ilk önce Sarla’nın yemeğine katılıp ardından Tanu’nun ailesiyle buluşmayı planlar. Yemekten sonra ailecek keyifli vakit geçirmek isteyen Sarla hep birlikte şarkı yarışmayı yapmayı teklif eder. Abhi bir işi olduğunu ve gitmesi gerektiğini söylese de Sarla onu bırakmaz. Bülbül ise Abhi ve Pragya’nın birbirlerine açılması için onları sarhoş eder. Tanu büyük bir hayal kırıklığı içindedir.