Aile dizisi 12. bölüm izle tek parça! Aile 12. Bölüm full izle Puhu Tv!
ABONE OL

Aile dizisi 12. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Show Tv'de ekrana gelen dizi, baþladýðý günden bugüne kadar salý akþamlarýnýn reyting zirvesinde yer aldý. Aile 12. bölümde Ýlyas, Hülya'yý seçim yapmaya zorlar. Devin ise Seher'den evlatlýk durumunu öðrenir. Aile 12. Bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Aile dizisi 12. bölüm full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor.

AÝLE 12. BÖLÜM ÝZLE!

Aile yeni bölümüyle her salý saat 20.00'de Show TV'de!

Aile 12. Bölümde Çiftlik evinde yaþanan olayda kýrýlan camlar ve havuza düþen kiþi merak konusu olurken, Aslan'ýn Cihan'a "Döndük dolaþtýk yine babamýzýn oðlu olduk!" sözleri heyecanýn dozunu artýrýyor. Hülya'nýn Ýlyas'a vereceði isim heyecanla bekleniyor.

AÝLE DÝZÝSÝ 12. BÖLÜM ÝZLE PUHU TV!

AÝLE 12. BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Show Tv'nin reyting rekorlarý kýran dizisi Aile'nin 12. bölümünde Mezarlýktaki patlamadan sonra Aysel ve bebeðinin durumu kritiktir. Savaþýna kaldýðý yerden devam eden Ýlyas, Hülya'yý oðullarý arasýnda bir seçim yapmasý konusunda köþeye sýkýþtýrýr.

Ýlyas'ý durdurmak için Hülya ve Ýbo yeni bir yol ararken, Aslan ailesine yaþatýlanlarýn bedelini ödetmek için bir plan kurar. Üstelik Aslan bu planýnda Cihan'la birlik olacaktýr. Diðer taraftan Ýlyas'ýn hedefinde ise Devin vardýr.

Ailesini korumak için Ýlyas'a bir cevap vermek zorunda kalan Hülya, en nihayetinde oðullarý arasýnda bir seçim yapar.

Ýlyas; Soykanlarla olan savaþýný bitirmek için son darbeyi yapmaya artýk hazýrdýr. Hülya'nýn kendisine verdiði isimle karþý karþýya gelir. Acaba Hülya hangi oðlunun ismini vermiþtir? Cihan mý? Aslan mý? Öz evladý mý? Yoksa evlatlýðý mý?

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdýðý, Ahmet Katýksýz'ýn yönetmen koltuðunda oturduðu, Kývanç Tatlýtuð ve Serenay Sarýkaya'nýn baþrollerinde yer aldýðý 'Aile'de Tatlýtuð ve Sarýkaya ikilisine Nejat Ýþler, Canan Ergüder, Ushan Çakýr, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eþlik ediyor.