Aile dizisi 6. bölüm izle tek parça! Aile 9. Bölüm full izle Puhu Tv!
ABONE OL

Aile dizisi 9. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Show Tv'de ekrana gelen dizi, baþladýðý günden bugüne kadar salý akþamlarýnýn reyting zirvesinde yer aldý. Devin karakterine hayat veren Serenay Sarýkaya güzel sesi ve yorumuyla övgü dolu yorumlarý topladý. Aile 9. bölümde Yaðmur'un çiftlik evine gelmesine Hülya sert tepki gösterirken, Devin kardeþini korumak adýna Hülya ile bir kez daha karþý karþýya geliyor. Aile 9. Bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Aile dizisi 9. bölüm full izle!

AÝLE 9. BÖLÜM ÝZLE!

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdýðý, Ahmet Katýksýz'ýn yönetmen koltuðunda oturduðu, Kývanç Tatlýtuð ve Serenay Sarýkaya'nýn baþrollerinde yer aldýðý 'Aile'de Tatlýtuð ve Sarýkaya ikilisine Nejat Ýþler, Canan Ergüder, Ushan Çakýr, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eþlik ediyor.

AÝLE DÝZÝSÝ 9. BÖLÜM ÝZLE PUHU TV!

Aile yeni bölümüyle bu akþam saat 20.00'de Show TV'de!

AÝLE 10. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "DOST VAR, DÜÞMAN DAHA ÇOK VAR!"

Show TV'nin Ay Yapým imzalý, Salý akþamlarýnýn favorisi haline gelen 'Aile' dizisi yeni bölümüyle seyirciyi ekran baþýna kilitledi.

AÝLE 9. BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Show Tv'nin reyting rekorlarý kýran dizisi Aile'nin 9. bölümünde Serhat'ýn ölümü Soykanlar için büyük bir savaþýn baþlangýcýdýr. Serhat'ýn avukatý Suat, tüm yaþananlarý öðrenir ve her þeyi Ýlyas'a anlatmakla tehdit eder.

Aslan bu sorunu çözmek için Cihan'la iþ birliðine devam ederken; iki kardeþ Suat'ýn peþine düþerler. Ancak bulduklarýnda tüm planlarýný deðiþtirecek bir sürprizle karþýlaþacaklardýr. Diðer taraftan Serhat'ýn öldüðünü öðrenen Hülya ise aileyi korumak için Ýbo'yla yeniden iþ birliði yapmak zorundadýr.

Bu konudaki fikir ayrýlýklarý Aslan ve Hülya'yý karþý karþýya getirecektir. Tüm bunlara raðmen Aslan ailesinin güvenliði için Devin ve Yaðmur'u da alýp çiftliðe dönerken; Hülya'nýn aile üzerindeki hakimiyeti de sarsýlmaya devam eder. Hülya ve Devin arasýndaki mücadele artýk çok daha büyüktür.

Serhat'ýn ölümünde kendi payýnýn olup olmadýðýný sorgulayan Devin; Ýlyas Koruzade gerçeðiyle yüzleþir. Ýlyas'ýn, Aslan ve Yaðmur için büyük bir tehlike olduðunu idrak ettiðinde endiþelenmeye baþlar.

Devin'in bir çýkýþ noktasý bulmaya çalýþmasý, ruhunda geri dönüþü olmayacak deðiþikliklere sebep olurken; ilk defa bir Soykan gibi düþünüp Aslan'ýn planýný etkileyecek bir fikir verir. Beþ yýldýr babasýna dönüþmemek için mücadele veren Aslan; elini kirletmeden Avukat Suat tehdinden kurtulmanýn bir yolunu arar.

Diðer taraftan Soykanlar ise Kaya'nýn sünnet düðünü için bir araya toplanýr. Ancak düðüne gelen beklenmedik bir misafir ile birlikte Devin bu zamana kadar girmediði Soykan çemberine artýk girerken; Soykanlar, Ýlyas Koruzade tehlikesiyle burun buruna gelecektir.

REYTÝNG REKORU KIRDI!

Aile'nin 8. bölümü, AB'de 8.74 izlenme oraný (rating) 23.85 izlenme payý (share), ABC1 20+'da 8.04 izlenme oraný (rating) 19.49 izlenme payý (share) elde ederek birinci oldu. Total'de ise 4.79 izlenme oraný (rating) 12.75 izlenme payý (share) ile adýný üst sýralara yazdýrdý.

2 Mayýs reyting sonuçlarý: Aile, Yürek Çýkmazý, Tetikçinin Oðlu reyting sýralamasý