Aile yeni sezon tarihi belli oldu! Aile dizisi ne zaman baþlýyor?
ABONE OL

Aile dizisinin yeni sezon tarihi, yaz tatilinin bitmesinin ardýndan izleyici tarafýndan merak edilen konuþara arasýnda yer aldý. Yerli dizilerin yeni sezonlarý yayýnlanmaya baþladý. Baþrollerinde Serenay Sarýkaya ve Kývanç Tatlýtuð'un yer aldýðý Aile dizisinin yeni sezon tarihi de belli oldu. Peki Aile dizisi ne zaman baþlýyor? Ýþte Aile yeni sezon tarihi

AÝLE DÝZÝSÝ NE ZAMAN BAÞLIYOR?

Baþrollerinde Serenay Sarýkaya ve Kývanç Tatlýtuð'un yer aldýðý Aile dizisinin yeni sezonu için geri sayým sürerken, çekimlerin yeni baþladýðý ortaya çýktý.

Varlýklý bir aile olan Soykanlar'ýn baþýna geçen Aslan'ýn, kendisiyle ayný yerden yaralý psikolog Devin'le tanýþmasýyla aile içinde deðiþen dengeleri, geliþen olaylarý ve 'aile' kavramýnýn en tartýþmalý yönlerini ele alan Aile dizisi, yeni sezonuyla ekim ayýnda ekranda olacak.

Birsen Altuntaþ'ýn haberine göre; dizinin Devin Akýn'ý Serenay Sarýkaya, yaz boyunca yine ayný yapým þirketinin Netflix için çektiði dizisi "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisinde avukat Leyla karakteriyle baþrol oynadýðý için set planý projenin bitiþ tarihine göre ayarlandý.

Baþarýlý senarist Hakan Bonomo'nun kaleme aldýðý "Aile" dizisi bu nedenle 18 Eylül'de sete çýkacak. Her þey yolunda giderse dizi ekim ayýnýn ilk haftasý yayýnda olacak.

AÝLE DÝZÝSÝ SEZON FÝNALÝNDE NE OLMUÞTU?

Aile dizisinin yayýnlanan sezon finali bölümünde Aslan ve Cihan öðrendikleri gerçeklerle karþý karþýya geldi. Kavganýn son raddesinde ise Cihan, Aslan'ý vuracaðý sýrada Devin Cihan'ý sýrtýnda vurarak Aslan'ýn hayatýný kurtardý.