Alev Alev 28. bölüm full izle (final bölümü) Alev Alev final bölümü izle Puhu Tv!
ABONE OL

Alev Alev dizisi 28. bölümüyle izleyenlerine veda ediyor.Show Tv ekranlarında yayınlanan Alev Alev'in 27 Mayıs 2021 Perşembe akşamı ekrana gelen final bölümünde Çiçek'in İskender'i ihbar etmesiyle birlikte Çiçek'in imkansız aşkı son sınavını verir. Diğer yandan Rüya'nın hamilelik müjdesi Ömer başta olmak üzere herkesi mutlu eder. Cemre ise Ozan ile evlenir. Alev Alev 28. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. Alev Alev final bölümü izle Puhutv

Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Alev Alev dizisi final bölümüyle 27 Mayıs 2021 Perşembe akşamı ekranlara veda etti. İşte Alev Alev 28. bölüm izleme bağlantıları.

ALEV ALEV 28. BÖLÜM FULL İZLE (SHOW TV)

Yaşadığı zor günlerin ardından kızıyla beraber hayalini kurduğu hayata ulaşmak için büyük bir mücadele veren Cemre'nin mutlu olması ve Çelebi'nin cezasını çekmesi herkese derin bir nefes aldırdı.

ALEV ALEV FİNAL BÖLÜMÜ İZLE PUHU TV

Alev Alev dizisinin final bölümünde Sarnıç yangınının külleri sönmek, herkesin hayatını kaplayan dumanı ise tamamen dağılmak üzeredir.

Ömer'in yakalaması sonrasında Çelebi yolun sonuna gelir. Yaptığı onca kötülüğün cezasını ödemeye başlayacaktır.

Cemre korkmadan yeni hayatını kurmak için adımlar atmaya başlarken, Hanım'ın kocasının hapisten çıkması büyük bir paniğe yol açar.

Çiçek'in beklenmedik hamlesi ile İskender ve Çiçek'in imkansız aşkı son sınavını verir.

Rüya'nın verdiği müjde Ömer başta olmak üzere herkesi mutlu eder.

Altan ve Tomris arasındaki aşk filizlenirken, Tomris'in Çiçek'le yüzleşmesi Çiçek'in kaderini sonsuza dek değiştirir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay yer aldı.