Ben Bu Cihana Sýðmazam 26 bölüm izle full hd tek parça! Ben Bu Cihana Sýðmazam son bölüm izle!
ABONE OL

Ben Bu Cihana Sýðmazam dizisi 26. Bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Yeni bölümde Cezayir, Tatavlalý'nýn gönderdiði mesaja nasýl karþýlýk verecek? Baþrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldýðý Ben Bu Cihana Sýðmazam'ýn son bölüm tek parça izleme baðlantýsý ve yeni bölümde yaþananlar haberimizde... Kaçýranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Ben Bu Cihana Sýðmazam 26 bölüm tek parça full izleme ekraný... Ben Bu Cihana Sýðmazam 26 bölüm izle full hd tek parça!

BEN BU CÝHANA SIÐMAZAM 26 BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (ATV)

Ben Bu Cihana Sýðmazam yeni bölümüyle Salý 20.00'de atv'de!

BEN BU CÝHANA SIÐMAZAM 26. SON BÖLÜM ÝZLE (YOUTUBE)

Yapýmý Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sýðmazam dizisinin yapýmcýlýðýný Oktay Kaynarca, Seyfi Þahin ve Onur Tan üstleniyor.

BEN BU CIHANA SIÐMAZAM 26. BÖLÜM ÖZETÝ

Ben Bu Cihana Sýðmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüme

Atv'nin sürükleyici dizisi Ben Bu Cihana Sýðmazam'ýn 26. bölümünde; Tatavlalý, Cezayir'in zor durumundan faydalanmak ve sokaklarda kendine alan açmak için Nasip ve Enver'e emir verir. Bunun üzerine sokaklardan Cezayir'e sert bir mesaj gelir. Cezayir, meclisindeki arkadaþlarýný kýzdýrmak pahasýna Tito üzerinden Tatavlalý'ya bir plan kurar.

Ateþ ve Azamet, gizlice Kayýkçý'yý araþtýrmaya devam eder. Takip ettikleri iz onlarý Kayýkçý'ya ait bir mekana götürür.

Ateþ ve Azamet, vardýklarý mekanda Cezayir ve meclisi için hayati öneme sahip bir tehditle karþýlaþýr. Kayýkçý gücünü bir kez daha göstermek için Cezayir'in ailesini hedef alarak varlýðýný hissettirir.

Leyla, haklý gerekçelerle dahi olsa Firuze'nin sürekli hayatlarýnda olmasýndan rahatsýz olur ve Cezayir'den bu konuya bir çözüm bulmasýný ister. Leyla'nýn aðabeyi Bekir ile ilgili þüpheleri vardýr ve bu þüpheleri gidermek için etrafýný sorgulamaya baþlar.

Zeliha, aktif göreve dönmek için Atakan'a ýsrar eder. Atakan, Zeliha'ya zor bir görev verir.

Canan'ýn aklýnda Ethem'in katiliyle ilgili bir kafa karýþýklýðý vardýr. Ethem'in katilini Cezayir'e sormak için onun mekanýna gider. Tatavlalý, Cezayir'in kurduðu tuzaða düþecek mi?

Cezayir, Tatavlalý'nýn gönderdiði mesaja nasýl karþýlýk verir?

Cezayir, Leyla ve Firuze arasýndaki gerilime bir çözüm bulacak mý? Leyla, Bekir ile ilgili bir ipucuna ulaþacak mý? Zeliha, verilen görevin altýndan kalkacak mý?

11 Nisan reyting sonuçlarý: Üç Kýz Kardeþ, Aile, Tetikçinin Oðlu dizi reytingleri

Aile 6. Bölüm full izle!