Ben Bu Cihana Sýðmazam sezon finali izle! Ben Bu Cihana Sýðmazam 35 bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Ben Bu Cihana Sýðmazam 35. bölümüyle izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Atv'de yayýnlanan dizinin yeni bölümüne Cezayir'in 'Hýrs ve gereksiz özgüven, kalýcý körlük yaratýr' sözü damga vurdu. Firuze, çocuklarýnýn hayatýnýn da tehlikede olduðunu hesaba katarak herkes için iyi olacaðýný düþündüðü bir karar alýr. Firuze'nin aldýðý karar nedir? Ben Bu Cihana Sýðmazam 35. bölümü izlemek için haberimizdeki baðlantýya týklayýn. Ben Bu Cihana Sýðmazam 35 bölüm izle full hd tek parça!

BEN BU CÝHANA SIÐMAZAM 35 BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Yapýmý Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sýðmazam dizisinin yapýmcýlýðýný Oktay Kaynarca, Seyfi Þahin ve Onur Tan üstleniyor.

Ben Bu Cihana Sýðmazam sezon finaliyle 13 Haziran Salý akþamý saat 20.00'de atv'de!

BEN BU CIHANA SIÐMAZAM 35. BÖLÜM ÖZETÝ

Ben Bu Cihana Sýðmazam, sezon finaliyle ekrana geldi. Dizinin yayýnlanan son bölümünde Leyla, Suna'nýn Dumrul'un elinden kurtarýlamadýðýný anlayýnca yeniden Dumrul'un emirlerine boyun eðmeye baþlamýþ, Dumrul, Leyla'nýn kýzýna olan zaafýný kullanarak Leyla'dan istediðini almýþtý. Yeni bölüme Cezayir'in "Bu gece Dumrul'un son gecesi!" sözü damga vururken Cezayir ve Dumrul'un karþý karþýya geldiði sahne, izleyenleri ekran baþýna kilitledi.

Atv'nin sürükleyici dizisi Ben Bu Cihana Sýðmazam'ýn 35. bölümünde; Cezayir ve Dumrul karþý karþýya kalýr ve birbirlerine silahlarýný doðrultur. Dumrul'un Cezayir'i vurmak için elinde fýrsat olmasýna raðmen Cezayir'i vurmaz. Dumrul, Cezayir'i neden öldürmez?

Cezayir, Dumrul'a kendisini neden vurmadýðýný sorunca aldýðý cevap Cezayir'i daha çok öfkelendirir. Cezayir'in Tatavlalý ve Dumrul'a karþý planý iþleyecek mi?

Cezayir, Dumrul ve Tatavlalý'dan kurtulmak için plan yaparken Dumrul da Tatavlalý'ya teklifte bulunur. Eðer Tatavlalý, Dumrul'dan aldýðý görevi yerine getirirse hayalini kurduðu özgürlüðüne kavuþacaktýr. Tatavlalý, Dumrul'dan aldýðý görevi yerine getirebilecek mi?

Firuze manevi babasý olan Dumrul'la ilgili büyük hayal kýrýklýðý yaþar. Yaþadýðý stres Firuze'ye fazla gelmeye baþlar. Firuze, çocuklarýnýn hayatýnýn da tehlikede olduðunu hesaba katarak herkes için iyi olacaðýný düþündüðü bir karar alýr. Firuze'nin bu kararýna sürpriz biri de eþlik eder. Firuze'nin aldýðý karar nedir?

Leyla yýllardýr kurduðu hayalini Cezayir'e söyler. Cezayir, geçen tüm zor zamanlara raðmen yanýnda duran Leyla'nýn hayalini gerçekleþtirmeye karar verir. Leyla'nýn hayali gerçek olacak mý?

13 Haziran reyting sonuçlarý: Üç Kýz Kardeþ, Ben Bu Cihana Sýðmazam, Survivor reyting sýralamasý

  • Ben Bu Cihana Sýðmazam
  • dizi
  • izle
  • sezon finali
  • son bölüm