Ben Bu Cihana Sýðmazam son bölüm izle! Ben Bu Cihana Sýðmazam 39. Bölüm izle full hd Tek parça!
ABONE OL

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sýðmazam 39. Bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Yeni bölümde Cezayir'i kaçýran Erman onu öldürmek deðil, ondan bilgi almak peþindedir. Erman'ýn amacý ne? Baþrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ýn yer aldýðý Ben Bu Cihana Sýðmazam 39. bölüm tek parça izleme baðlantýsý ve son bölümde yaþananlar haberimizde... Ben Bu Cihana Sýðmazam 39. Bölüm izle full hd Tek parça!

BEN BU CÝHANA SIÐMAZAM 39. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Yapýmý Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sýðmazam dizisinin yapýmcýlýðýný Oktay Kaynarca, Seyfi Þahin ve Onur Tan üstleniyor.

Ben Bu Cihana Sýðmazam yeni bölümüyle Salý 20.00'de atv'de!

BEN BU CIHANA SIÐMAZAM 39. BÖLÜM ÖZETÝ

Ben Bu Cihana Sýðmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüme Cezayir'in "Seninle ölene kadar düþman kalacaðýz!" sözü damga vurdu.

Ben Bu Cihana Sýðmazam 39. bölümde Cezayir'i kaçýran Erman onu öldürmek deðil, ondan bilgi almak peþindedir. Öðrenmek istediði þey, Cezayir ve Atakan'ýn USB içerisinde ne olduðunu bilip bilmedikleridir.

Cezayir'in hiçbir þekilde konuþmadýðýný görünce Atakan'a gözünün önünde iþkence ederek konuþturmayý planlar. Fakat Atakan'ýn nerede saklandýðýný bilmemektedir.

Tazýyev ve adamlarý Atakan'ý bulmak için uðraþýrken Cezayir'in Erman'ýn elinde olduðunu öðrenen Atakan onu býrakmasý karþýlýðýnda Erman'a gidip teslim olur.

Öte yandan Leyla bütün bu süreçte Berfin'in Cezayir'in yanýnda olup kendisinin ise uzakta kalmasýný kabullenememektedir.

BEN BU CÝHANA SIÐMAZAM OYUNCULARI KÝMLERDÝR?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alýcý (Kurban Baba), Ragýp Savaþ (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc) Ýsmail Demirci (Onbeþli), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek

3 Ekim reyting sonuçlarý nasýl þekillendi?

Aile 14. Bölüm full izle Puhu Tv tek parça!