Benim Güzel Ailem 9. bölüm full izle Youtube! Benim Güzel Ailem 9. Bölüm izle!
ABONE OL

Benim Güzel Ailem dizisi 9. Bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. TRT1'de ekrana gelen dizi, Kore yapýmý Once Again'den uyarlanmýþtýr. Benim Güzel Ailem 9. Bölümde Evleri ellerinden gideceði için panik halinde olan Canan bazý þeyleri satmaya karar verir. Yaþanan esrarengiz geliþme tüm planlarý alt üst eder. Peki þimdi ne olacak? Benim Güzel Ailem 9. bölüm full izleme linki ve yeni bölümde yaþananlar haberimizde yer alýyor

BENÝM GÜZEL AÝLEM 9. BÖLÜM ÝZLE!

Benim Güzel Ailem dizisinde; Erdal Özyaðcýlar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadað, Toprak Can Adýgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi isimler yer alýyor.

BENÝM GÜZEL AÝLEM 9.BÖLÜM ÖZETÝ

TRT1 ekranlarýnýn sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in 9. bölümünde; Canan sinir krizi geçirir. Ailesi merak içinde nedenini öðrenmek istese de Canan bir türlü dile gelmez.

Nedim, Kaan ve Ferdi kara kara borcu hangi parayla kapatacaklarýný düþünürken, Öznur önceden kabul etmediði kostüm tasarýmý iþine tekrar sarýlmaya karar verir. Hatta görümcesi Derya'yý yanýna alma planlarý yapar.

Rasim, kayýnçosu Adnan'ýn dükkan ve ev konusundaki tahriklerine dayanamaz ve Adnan'a haddini bildirmek ister. Mahalleli araya girer.

Evleri ellerinden gideceði için panik halinde olan Canan bazý þeyleri satmaya karar verir. Yaþanan esrarengiz geliþme tüm planlarý alt üst eder.

Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu; Kalk Gidelim, Zalim Ýstanbul, Gönül Hýrsýzý gibi dizilerin senaristliðini üstlenen Baykut Badem kaleme alýyor.