Bir Deli Rüzgar son bölümü ile yine nefes kesti
ABONE OL

Bir Deli Rüzgar dizisinin bu haftaki 2. son bölümünde Melike, Gökçe yüzünden vurulduğunda, Gökçe ilk sahnesine çıkar ve sahne sonrası kimse Gökçe’ye ulaşamaz. Uğur yüzünden Gökçe ve Tunahan’ın arası açılmaya başlar. Uğur, Gökçe’ye müzik dünyasının önemli bir ismiyle görüşme ayarlar fakat Uğur’un bu görüşmeyle ilgili planları farklıdır. Melike ise hayatta kalma savaşı verirken onu bekleyen kötü bir sürpriz olacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR 2. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yakında FOX TV’de yayınlanacak olan “Bir Deli Rüzgar” dizisinin 2. bölümünde bu hafta, Melike, Gökçe yüzünden vurulduğunda, Gökçe ilk sahnesine çıkar ve sahne sonrası kimse Gökçe’ye ulaşamaz. Uğur yüzünden Gökçe ve Tunahan’ın arası açılmaya başlar. Uğur, Gökçe’ye müzik dünyasının önemli bir ismiyle görüşme ayarlar fakat Uğur’un bu görüşmeyle ilgili planları farklıdır. Melike ise hayatta kalma savaşı verirken onu bekleyen kötü bir sürpriz olacaktır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Gökçe ise hayallerine yaklaştığını zannederken hiçbir şey Gökçe’nin hayal ettiği gibi olmayacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR 2. BÖLÜM FRAGMANI


Geçmişte ise Melike gazinoya dönebilmek için Sevim Soylu’yu kullanmaya devam edecek ve sonunda gazinoda uvertür olarak sahneye çıkmayı başaracaktır. Fakat bu durum Melike’ye ilk düşmanını kazandıracak, o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sadık’ın Melike yüzünden başına gelecek olayla beraber Candan Ailesi darmadağın olacaktır. Benzer kaderleri Gökçe ve Melike’yi birleştirirken, ikisi de aynı kaderin cilvesiyle ilk sahnelerinde sevdiklerinden olmak üzere şöhret yoluna ilk adımlarını atacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ 

BİR DELİ RÜZGAR SON BÖLÜNDE NELER YAŞANDI?

Babasına kavuşabilmek için ünlü olmak isteyen Gökçe, şarkıcı olmak isterken tuvalet görevlisi bir kadınla tanışır. Kimsenin yüzüne bakmadığı bu kadın, zamanının en meşhur assolistlerinden olan şimdi ise unutulmuş Melike Candan’dır. Gökçe’nin yaşadığı talihsiz bir gece sonrası yolları kesişen bu iki kadın birbirlerine sahip çıkarlar. Fakat birbirleri hakkında bilmedikleri gerçekler ilk zararını vermeye başlar.

Gökçe, Melike’nin manevi oğlu Tunahan’la sokakta müzik yaparken, Gökçe’yi izleyen gizemli bir delikanlı Gökçe’ye reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu teklifle başlayan olaylar Gökçe’nin hayatını değiştirecekken, Melike’nin de geçmişe gömülü sırlarını bir bir ortaya çıkaracaktır. Kimsenin tanımadığı bu delikanlı, Melike’nin baş düşmanıdır. Tek derdi ise geçmişte assolist olabilmek için herkesi yakıp geçen Melike’den intikam almaktır. Gökçe ise bu intikama kurban giderken hayalini kurduğu sahneye ilk adımı atacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR DİZİ KONUSU

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.