Bizim Hikaye 50.bölümde Filiz ne yaptı
ABONE OL
BİZİM HİKAYE 50.BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır. Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da, bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.
 
 
 
BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM ÖZETİ: 49. BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Barış ile Filiz konuşuyor. Filiz görüşerek yapamadığını söylüyor. Barış, Filiz'e evliliğini onun için yaptığını söylüyor. O sırada Nihal ve Selim geliyor. Barış bir kez de herkesin içinde Filiz'e olan aşkını haykırıyor. Selim'in de ağzının payını veriyor. Tam birbirlerine girdiklerinde Cemil gelerek Filiz'in atölyesinin soyulduğunu söylüyor. Filiz, Çiçek ve Tülay büyük bir şok yaşıyor. Yarın teslim edecekleri işler olduklarını söylüyorlar. Nihal, Savaş'ı alıp gidiyor. Barış oğlu ile konuşmaya çalışıyor. Ortalık bir kez daha karışıyor. Barış duruma el koyup herkesi organize ediyor.
 
 
 
BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLE
 
 
 
 
ATÖLYE BOŞALTILMIŞ
 
Çiçek, Tufan ve Tülay atölyeye geliyor. Polis araştırma yapıyor. Çiçek hazırlanan tüm bindallıların çalındığını görüp ağlamaya başlıyor. Filiz'i de arayıp tüm malların çalındığını söylüyorlar.
 
 
 
FİLİZ HALA ŞAŞKIN
 
Filiz dağılıyor. Bir araya geldikleri için ortalığın Savaş alanına girdiğini söylüyor. Barış onu ikna etmeye çalışıyor. Bir arada olmak için direnmeleri gerektiğini anlatıyor. Barış' Filiz'in yokluğunda anlamsız olduğunu söylüyor. Filiz, Barış'tan dürüstlük şartı koşuyor. Kardeşlerini onu bırakmamasını tembihliyor. Barış evlilikten söz ediyor ve büyük bir aile olacaklarını bundan sonra da buna odaklanmaları gerektiğini söylüyor.