Bodrum Masalı 7. yeni bölüm fragmanında ayrılık haberi
ABONE OL

Cahit kızı Alara’yı Uzay’ın yardımı ile bulurken Ateş’e karşı da çok öfkelidir. Yıldız ise oğlu Ateş’i her şeye karşın korumak ister. yıldız bir taraftan oğlunu korumak isterken diğer yanda Şule’nin negatif tavırlarıyla uğraşır çünkü Şule Faryalı’nın hala Yıldız’ı sevdiğini düşünür.

 

diğer tarafta ise Kelebek vardır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Kelebek’in kafe açma hayaline Ateş, Su ve Aslı da dahil olur. Ancak Kelebek’in de artık düşmanları vardır. Uzay ve Cenk ne olursa olsun buna mani olacaktır.

 

bir taraftan Evren işlerin kötü gitmesi için uğraşır diğer yandan da Uzay ve Cenk.  Yıldız, Ateş ve Su’nun tutunma çabaları hep baltalanır.

 

Yeni bölümde ise Yıldız Evren’den kesinlikle ayrılacağını dile getirir. Bu haberi alan Faryalı sevinirken Su büyük bir şok yaşar. Tüm olanlardan habersiz olan Su için bu bir yıkım demektir. Yıldız ise her şeye rağmen ayakta kalma mücadelesi verir. Bodrum Masalı yeni bölümü yine nefesleri kesecek.

 

 

BODRUM MASALI 7.  BÖLÜM FRAGMANI

 

 

Yapımcılığını TMC Yapım/ Erol Avcı'nın üstlendiği dizi Bodrum Masalı'nın başrollerinde, Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş) gibi genç isimler yer alıyor. Bodrum Masalı her Perşembe yeni bölümü ile saat 20:00'de Kanal D ekranlarında!