Camdaki Kýz 82. bölüm full izle Youtube! Camdaki Kýz 82. final bölümü izle tek parça!
ABONE OL

Camdaki Kýz final bölümüyle izleyicisine veda etti. Kanal D ekranlarýnýn sevilen dizisi Camdaki Kýz'ýn son bölümünde Laz Kýzý Hayri'yi öldürmüþtü. Dizinin final bölümünde Hayri'nin ölümünü öðrenen Nalan ne yapacak? Sedat ve Nalan yeniden bir araya mý gelecek? Camdaki Kýz 82. bölümü izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kýz final bölümü izleme linki sizlerle. Camdaki Kýzý dizi 82. bölüm full izle!YouTube!

CAMDAKÝ KIZ FÝNAL BÖLÜMÜ ÝZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapýmýný OGM Pictures'ýn üstlendiði, Gülseren Budayýcýoðlu'nýn ayný adlý romanýndan uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi Camdaki Kýz, 82. final bölümü ile ekrana geldi.

CAMDAKÝ KIZ 82. BÖLÜM FULL ÝZLE YOUTUBE

Baþrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Þerifoðlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arýkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoðlu'nun yer aldýðý Camdaki Kýz, final bölümüyle izleyicisine veda etti.

CAMDAKÝ KIZ FÝNAL BÖLÜMÜ ÖZETÝ

Gülseren Budayýcýoðlu'nun ayný isimli romanýndan uyarlanan, gerçek bir aþk hikayesinin konu alýndýðý dizisi Camdaki Kýz dizisi 82. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý.

Kanal D ekranlarýnda yayýnlanan dizinin son bölümünde Laz kýzý Hayri'yi býçaklayarak öldürmüþtü.

Camdaki Kýz'ýn final bölümünde; Laz Kýzý Hayri'yi býçakladýktan sonra teslim olur. Hayri'nin ölümü Nalan, Türkan ve kýzlarý çok sarsmýþtýr. Nalan, Laz Kýzý ve Hayri hakkýndaki gerçekleri de öðrenir. Cenazede en büyük yardým ise Sedat'tan gelir ve herkesi þaþýrtýr.

1 yýl sonra ise Nalan ve Sedat bambaþka bir hayata yol almýþlardýr.

Ýkisi yýllar sonra ilk buluþmalarýný tekrar yaþar. Bu kez bambaþka iki kiþi olarak oturduklarý masadan herkesi mutlu eden bir karar çýkar.

Hem Nalan ve Sedat hem de diðerleri için hayat eksikleriyle de olsa yeniden rayýna oturmuþtur.

15 Haziran reyting sonuçlarý: Camdaki Kýz, Yüz Yýllýk Mucize, MasterChef Türkiye All Star reyting sýralamasý