Dilek Taþý 3. son bölüm full izle! Dilek Taþý 3. bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Kanal D'de yayýnlanan Dilek Taþý dizisinin 3. bölümü ekrana geldi. Sevilen dizi Dilek Taþý'nýn 3. bölümünde; Firar ederek Rona Ailesinin yaþadýðý yere giden Mustafa, kýzý Cemre'ye kavuþur. Figen, Mustafa ile Cemre'nin kavuþmasýný saðlar. Gece vakti bahçede hareketlilik olduðunu gören Kenan, Mustafa, Figen ve Cemre'nin peþine düþer. Ýþte Dilek Taþý 3. bölüm full, tek parça, YouTube izle bilgileri...

DÝLEK TAÞI 3. BÖLÜM ÝZLE

Dilek Taþý, her hafta Perþembe akþamý saat 20.00'de Kanal D'de...

MUSTAFA CEMRE'YE KAVUÞTU!

Mustafa ve Cemre sonunda kavuþmuþtur. Sýký sýký sarýlýp uzun bir süre kalýrlar öylece. Figen, baba kýzýn bu anýný buðulu gözlerle izler. Derken sesler duyar Figen. Kenan ve Sevda onlara doðru yaklaþmaktadýr. Figen, Mustafa'yý saklamak zorundadýr fakat Mustafa yaralý olduðu için hareket etmekte zorlanmaktadýr. Yakalanmaktan son anda kurtularak eski müþtemilata saklanýrlar. Figen gece boyunca Mustafa'nýn yarasýyla ilgilenir, onu iyileþtirmeye çalýþýr.

CEMRE, MUSTAFA VE FÝGEN'Ý YANINDA ÝSTÝYOR!

Mustafa, fabrikaya giderek iþçileri sömüren patronundan hesap soruyor. Cemre ise babasýyla çýkacaðý yolda Figen'i de yanlarýnda görmek istiyor. Öte yandan Rüçhan gördükleri karþýsýnda þaþkýna dönüyor ve çok üzülüyor. Figen ise Kenan ile Sevda arasýnda bir þeyler olduðunu seziyor. Cemre Figen'in Kenan ile evlenmemesini ve onlarla beraber olmasýný istiyor. Figen, Cemre ve Mustafa'yý yalnýz býrakmak istemiyor. Peki, Figen'in kararý ne olacak?

Öte yandan Rüçhan, Macide tarafýndan hastaneye yatýrýlýr. Mustafa gördükleri karþýsýnda þaþkýna döner ve kýzýný da alýp oradan ayrýlmak ister.

Ancak Figen Mustafa'nýn karþýsýnda durur ve Cemre'yi de alýp ayrýlmasýna izin vermez. Figen, emniyet güçleri tarafýndan aranan Mustafa'nýn ve daha çok küçük olan Cemre'nin zor duruma düþmesini istemez. Ancak Mustafa kararýndan vazgeçmez. Peki Mustafa ve Cemre, Figen'in yanýndan ayrýlacak mý?

Mustafa'nýn öldüðünü zanneden Rona'lar derin bir nefes almýþ, artýk önlerinde bir engel kalmadýðýný düþünmektedirler. Cemre hakkýndaki planlarýný gerçekleþtirmek için süreci hýzlandýrýrlar. Mustafa bir an önce iyileþip kýzýný alýp gitmek istemektedir. Figen için Cemre'den ayrýlmak çok zordur. Mustafa'yý gitmemeleri için ikna etmeye çalýþsa da Mustafa'nýn saklanarak yaþamaya niyeti yoktur. Mustafa, Macide ve Rüçhan planlarýný gerçekleþtirmeden önce Cemre'yi alýp gidebilecek midir?