ABONE OL

 

 

Diriliş Ertuğrul dizisinde İlker Aksum, Hande Soral ve Kimya Gökçe Aytaç gibi isimlerin dahil olduğu Diriliş Ertuğrul oyuncuları arasında tanıdık birçok isim yer alıyor. Osmanlı Devleti'nin temellerinin atıldığı topraklar olan Söğüt'te yeni düşmanlara karşı yeni mücadeleler verecek olan Ertuğrul Gazi ve Kayı Obası, izleyicileri ekran başına toplayacak. Tekden Film tarafından hayata geçirilen “Diriliş Ertuğrul”un geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümünde Ertuğrul, toplanan vergilerin Konya’ya götürülürken kafileye Dragos tarafından tuzak kurulacağını Beybolat’a anlatmış ve tedbir almasını istemişti.

TRT 1 ekranlarına damga vuran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi, reyting ölçümlerinde total ve AB'de zirveyi kimseye bırakmadı. Hayranları yeni bölümü iple çekiyordu ancak dizinin bu akşam yayınlanmayacağı öğrenildi. Herkes "Diriliş Ertuğrul'un 131. yeni bölümü neden yok" diye merak ederken o sorunun yanıtı da belli oldu.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA FLAŞ GELİŞME!

Beybolat Bey Sırma'yı Ertuğrul ile evlendirmek isteyecek. İlbilge Hatun'a ise "Senin ya ölünü ya dirini Emir Bahattin'e verecem" diyecek. Ertuğrul bey ise "Bu evlilik olursa ancak siyasi bir evlilik olur" diyecek. Peki bu durumda Ertuğrul'a kalbini kaptıran İlbilge ne yapacak?

Diriliş Ertuğrul 131. yeni bölümü 16 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelecek.