Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?
ABONE OL

Kadrosunda büyük oranda değişikliğe gidilen Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı haberimizde. Diriliş Ertuğrul dizisinin senaristi Mehmet Bozdağ, uzun bir süredir heyecanla bekleyen kişiler için müjdeli haberi verdi. Bu sezona bomba gibi başlaması beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aynı zamanda  yenilenen oyuncu kadrosu ile bu sezona bomba gibi başlayacak sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi de belli oldu.  Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası bugün Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı TRT1'de izleyicisiyle buluştu.


Dizinin Ertuğrul’u Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra kadroya yeni dahil olan Hande Soral da Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Hande Soral, Ertuğrul’un en büyük düşmanının kız kardeşi ve aşık olacağı kadını canlandıracak. Dizide merak uyandıran ise Gen. Osman Gazi oldu. At üstünde yaralı bir şekilde obaya getirilen ancak net olarak görülmeyen Osman Gazi’yi kimin canlandıracağı henüz açıklanmadı. Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölüm fragmanıyla birlikte en çok araştırılan konulardan biri de tarih oldu.

Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak? Her çarşamba takipçileri ile buluşmaya devam eden dizide yeni bölümde sıra dışı gelişmeler yaşanacak. İşte yapımcının son açıklaması ve yayıncı kuruluşa ait yayın akışı bilgileri…

YAPIMCIDAN “DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON” AÇIKLAMASI

Yapımcıdan yapılan açıklama şöyle; Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.