Diriliş Ertuğrul dizisinde sürpriz gelişme
ABONE OL

Diriliş Ertuğrul dizisinde korkutan kaza yaşandı. TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’ dizisinde İlbilge Hatun karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral, sette kaza geçirdi. Senaryo gereği kılıçların çekildiği sahnede eli kesilen güzel oyuncu ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Aynı zamanda Diriliş Ertuğrul Dizinin bir yeni oyuncusu son olarak Mehmetçik Kutül Amare dizisinde Niyazi rolünü canlanduran Uğur Karabulut olacak.

Diriliş Ertuğrul ekibine katılmasıyla gündeme gelen ve izleyicilerin ilk olarak Selena ve Akasya Durağı ile tanıdıkları Öykü Çelik, hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşacak Çelik'in sürpriz bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA KORKUTAN KAZA

Diriliş Ertuğrul dizisinde korkutan kaza yaşandı. TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’ dizisinde İlbilge Hatun karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral, sette kaza geçirdi. Senaryo gereği kılıçların çekildiği sahnede eli kesilen güzel oyuncu ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Engin Altan Düzyatan’ın başrolde olduğu “Diriliş Ertuğrul” dizisinin setinde geçtiğimiz günlerde korkulu anlar yaşandı. Dizi ekibine bu sezon İlbilge Hatun karakteriyle dahil olan Hande Soral, kılıçların çekildiği sahnede kaza geçirdi. Karşısındaki oyuncuya bir anlık dikkatsizlik sonucu olması gerekenden fazla yaklaşan Soral, onun salladığı kılıçla yaralandı. Bunun üzerine çekimler durduruldu. Eli kesilen Hande Soral’a ilk müdahale ekip arkadaşları tarafından sette yapıldı. Kanama durdurulsa da olası bir komplikasyona karşı hastaneye götürülen oyuncunun eli pansuman sonrası bandajlandı. Hande Soral, doktorun “Korkulacak bir durum yok” demesi üzerine arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen sete döndü ve çekimlere kaldığı yerden devam etti. Prodüksiyon amirinin özellikle dövüş ve savaş sahnelerinde daha fazla dikkat edilmesi yönünde oyuncuları uyardığı da gelen haberler arasında.

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine bu sezon katılan Hande Soral, rolü için uzun bir hazırlık süreci geçirmiş, haftalarca kılıç dersi de almıştı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129. BÖLÜM İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Diriliş Ertuğrul 129.son bölümünde; Selcan’ın obasının Moğolların baskınına uğradığını ve beraberinde yaşananları anlatması, Ertuğrul ve Hayme’yi üzmüştü. Ama Ertuğrul’a Gündoğdu tarafından gönderilen mektupla, Ertuğrul onların güvende olduğunu öğrenmiş ve rahatlamıştı. Bu baskınları yapanın Albastı adında biri olduğu ve Albastı’nın da İlbilge’nin ağabeyi Beybolat olduğu anlaşılmıştı. Ancak bunu henüz kimse bilmiyordu. Ertuğrul, bunlar üzerine Aksakallılar ile görüşmüş ve Anadolu’da Moğollara karşı isyanı başlatmaya karar kılmıştı. Dragos ise tekrar güven kazanmak için İlbilgelere tuzak kurmuş ve bunun haberini de yine kendisi vermişti. Bu sayede Dragos, Zangoç kimliğiyle güven tazelemişti. Ertuğrul, Lais’in yaptıklarından sonra onun Dragos’un adamı olduğunu anlamış ve ona bunu itiraf ettirerek cezasını kesmişti.