Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman
ABONE OL

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen TRT 1'in tarihi olayları ele alan dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon 2. fragmanı yayınlandı. Günlerdir yeni sezonun yayın tarihini heyecanla bekleyen diziseverleri sevindiren haber fragmanla birlikte geldi. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk bölüm yayın tarihi belli oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve HAnde Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'un yayınlanma tarihi TRT 1 tarafından açıkladı. Sevilen dizinin 5. sezon 122. bölümü 7 Kasım Çarşamba günü TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

 

5. SEZONDA NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

 

FRAGMANDA HANDE SORAL SİNYALİ

Dizinin yeni bölüm fragmanında oba beyinin artık evlenmesi gerektiğini söyleyen Hayme Ana, "Evlatlarına sadece babalık değil, analık da ettin. Gayrı evlen oğul" sözleriyle önemli bir vurgu yaptı.

MEHMET BOZDAĞ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Öte yandan yeni sezon yayın tarihi dizinin yapımcısı tarafından da sosyal medyadan duyuruldu. Mehmet Bozdağ Twitter'dan yaptığı paylaşımda;

"Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor! Diriliş "Ertuğrul" yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da #TRT1'de." ifadelerini kullandı.