Dönence 8. Bölüm full izle Youtube! Dönence 8. Bölüm izle full HD tek parça!
ABONE OL

Dönence 8. Bölüm izleyicisiyle buluþtu. Kanal D'nin, yapýmcýlýðýný D Media'nýn, yönetmenliðini Serdar Gözelekli'nin üstlendiði dizisi Dönence'nin 8. bölümünde Gece babasýyla ilgili gerçeði duyunca hayal kýrýklýðýna uðrarken, Verda eþinin kendisini aldattýðýndan þüphelenir. Cem hastalýðýný daha ne kadar saklayabilecektir? Ýþte kaçýranlar için Dönence 8. Bölüm full izleme baðlantýsý ve yeni bölümde yaþananlar...

DÖNENCE 8. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Baþrollerinde Sümeyye Aydoðan ve Caner Topçu'nun yer aldýðý Dönence'de Emre Kýnay, Atakan Hoþgören, Didem Ýnselel, Ogün Kaptanoðlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doðan Karakaþ, Nazlý Çetin, Þebnem Doðruer, Mesut Yýlmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi baþarýlý isimler yer alýyor.

DÖNENCE 8. BÖLÜM FULL ÝZLE YOUTUBE!

Dönence heyecan dolu yeni bölümüyle Salý akþamý saat 20.00'de Kanal D'de...

DÖNENCE 8. BÖLÜM ÖZETÝ

Dönence 8. bölümde Cem'in gizlemeye çalýþtýðý hastalýðý bir sürü soru iþaretini de beraberinde getirir; Gece babasýyla ilgili gerçeði duyunca hayal kýrýklýðýna uðrarken, Verda eþinin kendisini aldattýðýndan þüphelenir, Özgür ise Gece'ye gerçekleri anlatamamanýn verdiði yükle baþ baþa kalýr.

Her þey karmakarýþýk bir hal alýrken Cem hastalýðýný daha ne kadar saklayabilecektir?

Miro, Gece'yle tekrar yakýnlaþabilmek için Harun'un yardýmýyla bir plan yaparak onu en büyük hayaliyle fetheder ve kendisiyle çalýþmaya mecbur býrakýr, bunu öðrenen Gece uzun zamandýr düþlediði hayalini bir kenara mý atacaktýr yoksa Miro'yla çalýþmaya razý mý gelecektir?

VERDA ÝLE CEM BOÞANIYOR MU?

Verda Cem'den boþanmak istediðini söyler. Gülce, Gece'nin þarkýcý olarak keþfedildiðini söyler. Özgür ile Miro arasýndaki çekiþme ise devam eder.

GÜLCE, SETTE ATAK GEÇÝRÝYOR!

Gülce, Gece'yle birlikte çekime gider ve set ekibinin kendisine sorular sormasýyla zor anlar yaþar. Gece'nin de ýsrarýyla sorularý cevaplamaya çalýþan Gülce, atak geçirir. Gülce'nin zor anlarýný kamera kaydýna alýnýr. Gece, kardeþini sakinleþtirebilecek mi?

GÜLCE, HAYALLERÝNE KAVUÞACAK MI?

Gülce, Alican'la el ele tutuþmak ve sevgisini göstermek için ailesinden destek ister. Gülce'ye yardýmcý olmaya çalýþan Rüzgar güzel bir fikir verir. Diðer yandan Gece, olumsuz bir olayla karþý karþýya kalýr. Gülce, Alican'ýn elini tutmayý baþarabilecek mi?