Dönence 9. Bölüm izle full HD tek parça! Dönence 9. Bölüm full izle Youtube!
ABONE OL

Dönence 9. Bölüm izleyenlere duygusal anlar yaþattý. Gülce'nin Sosyal Hizmetler tarafýndan ailesinden alýnma aný yeni bölüme damga vuruyor. Baþrollerinde Emre Kýnay, Sümeyye Aydoðan ve Caner Topçu'nun yer aldýðý Dönence'nin 9. bölümünde Ceren kendisine çarpanýn Miro olduðu gerçeðiyle yüzleþir. Peki þimdi ne olacak? Ýþte kaçýranlar için Dönence 9. Bölüm full izleme baðlantýsý ve yeni bölümde yaþananlar...

DÖNENCE 9. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Baþrollerinde Sümeyye Aydoðan ve Caner Topçu'nun yer aldýðý Dönence dizisi, Ýsrail yapýmý olan Exceptional'dan uyarlanmýþtýr.

DÖNENCE 9. BÖLÜM FULL ÝZLE YOUTUBE!

Dönence heyecan dolu yeni bölümüyle Salý akþamý saat 20.00'de Kanal D'de...

DÖNENCE 9. BÖLÜM ÖZETÝ

Dönence 9. bölümde Sosyal medyada videolarý yayýnlanan Gece ve Gülce bu sorunla baþ etmeye çalýþýrken Özgür ve arkadaþlarý ise bir plan yaparak gerçekleri ortaya çýkarmak adýna asýl videoyu ele geçirirler fakat bu iþ düþündükleri kadar kolay olmayacak ve bir engele takýlacaktýr. Onlarý engelleyecek olan kiþi kim olacak ve amacýna ulaþabilecek midir?

Bu sýrada Harun planlarýna bir yenisini daha ekleyerek aileyi en can alýcý yerlerinden vurur, Gülce sosyal hizmetler tarafýndan götürülmenin eþiðine gelirken aile bu durumu nasýl atlatacaktýr?

GÜLCE'YÝ AÝLESÝNDEN AYIRACAKLAR MI?

Gece, Gülce'ye karþý yaptýklarýndan dolayý piþmanlýðýný dile getirir. Gülce ise Gece'ye anlayýþla yaklaþýr.

Öte yandan Gülce, Sosyal Hizmetler tarafýndan ailesinden ayýrýlma durumuyla karþý karþýya kalýr. Verda ve Cem duyduklarý karþýsýnda adeta þok olur. Peki, Gülce'yi ailesinden ayýracaklar mý?

ÖZGÜR, GECE'NÝN YANINDA!

Gece, kendine gelen yorumlar karþýsýnda kendini çok kötü hissediyor. Cem ise Gece'yi teselli ediyor. Özgür, Gece'nin ne kadar iyi bir insan olduðunu ve kendisi hakkýnda yapýlan yorumlarý kafasýna takmamasý gerektiðini söylüyor. Gülce ise sosyalleþmek için çok önemli bir adým atýyor ancak zor anlar yaþýyor.

Baþrollerinde Sümeyye Aydoðan ve Caner Topçu'nun yer aldýðý Dönence'de Emre Kýnay, Atakan Hoþgören, Didem Ýnselel, Ogün Kaptanoðlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doðan Karakaþ, Nazlý Çetin, Þebnem Doðruer, Mesut Yýlmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi baþarýlý isimler yer alýyor.